Ίσως σε ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια της χρονιάς οι γυναίκες του ΓΑΣ δεν ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες του παιχνιδιού και έμειναν για άλλη μια αγωνιστική χωρίς νίκη.
Με το αποτέλεσμα αυτό η γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ μπαίνει σε περιπέτειες και θα πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να ανεβάσει στροφές για να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Στα δύο πρώτα σετ η ομάδα του ΓΑΣ δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι και η ομάδα της Σταυρούπολης, που βρέθηκε σε καλή αγωνιστική μέρα, με σωστή αμυντική λειτουργία αλλά και πολλές επιτυχημένες επιθέσεις από τον κεντρικό άξονα κυρίως κατάφερε να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού και να κατακτήσει τελικά τα σετ με 19-25 και 21-25 αντίστοιχα.
Στο 3ο σετ η ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ έδειξε τελείως διαφορετικό πρόσωπο και με σωστή ανάπτυξη στο παιχνίδι αλλά και πολλές επιθετικές λύσεις κατάφερε να κυριαρχήσει σε όλους του τομείς και να μην αφήσει δικαιώματα στην ομάδα της Σταυρούπολης να μπορεί να ανακάμψει. Έτσι η κατάκτηση του σετ ήρθε σχετικά εύκολα με 25-15 και έδωσε νέα πνοή στην ομάδα που άρχισε να πιστεύει στην ανατροπή.
Αυτό όμως διήρκεσε μέχρι το 7-2 του 4ου σετ όπου η ομάδα των γυναικών του ΓΑΣ συνέχισε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο του 3ου σετ.
Από το σημείο όμως αυτό η αδικαιολόγητη καθίζηση στην απόδοση έβαλε στο παιχνίδι την ομάδα της Σταυρούπολης, που αρχικά έδειχνε να τα έχει χαμένα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να αλλάξει ρότα. Έτσι οι γυναίκες του ΕΟΣ πήραν σχετικά εύκολα το σετ με 19-25 και έβαλαν γερές βάσεις για την παραμονή τους στην κατηγορία.
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: 1-3(19-25,21-25,25-15, 19-25).
ΑΣ Γιάννενα (Τσιούπης Κ.): Ντέρου, Κουρτομανίτη, Τικμανίδου, Σαρλή, Νταγκοπούλου, Μπόζιου, Κοσμίδου-λ / Ζαγαλίκη, Ηλία, Βολυράκη, Παππά, Κατσόγιαννου, , Λάμπρου, Μάντη-λ/.
ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ(Ακριτίδης): Παπουλίδου, Κανονίδου-λ/, Καδίρη, Βουγιουκλίδου, Τζοβένου, Καλτσώνη, Στεργίου, Αναστασιάδη, Γκαγκάρη, Μίγκου, Νικολαΐδου, Τσαρούχα.
Φωτογραφικό Υλικό ΕΔΩ
Διαιτητές:
Αποστόλου(Α) – Τζελέτας(Β) – Ζαρογιάννη(Σ)