ΔΩΡΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Ο ΓΑΣ…

Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών τα κορίτσια του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ έκαναν δώρο στην ομάδα του ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ δύο βαθμούς ως καλωσόρισμα στην κατηγορία.

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του βόλεϊ ο κόσμος που κατέκλεισε το κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας παρακολούθησε μια αναμέτρηση για γερά νεύρα με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, με ένταση και πάθος για τη νίκη και από τις δύο ομάδες.

Στο πρώτο σετ η ομάδα του ΓΑΣ ξεκίνησε με πολύ άγχος το παιχνίδι έκανε αρκετά λάθη ενώ η κάλυψη δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα η ομάδα της Λαμίας που ήταν συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της κατάφερε να κάνει το 16-12. Προσωρινά η ομάδα του ΓΑΣ αντέδρασε περιόρισε τα λάθη και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση κάνοντας το 16-16. Από το σημείο αυτό και μετά η ομάδα της Λαμίας κυριάρχησε και κατάφερε με σωστή ανάπτυξη στο παιχνίδι της να κάνει εύκολα το 17-25.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα των Ιωαννίνων μετά το αρχικό μουδιασμένο ξεκίνημα βελτίωσε την υποδοχή είχε καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι και κατάφερε με τη σειρά της να περιορίσει τον αντίπαλο τον οποίο κέρδισε εύκολα με 25-21.

Στο τρίτο και πιο κρίσιμο σετ η ομάδα του ΓΑΣ ξεκίνησε δυνατά και κατάφερε με καλό μπλοκ και σέρβις να αποσυντονίσει  την αντίπαλη ομάδα η  οποία πραγματικά δεν ήξερε που βρισκόταν μέσα στο γήπεδο κάνοντας εύκολα το 17-9. Από το σημείο αυτό ο προπονητής της ομάδας της Λαμίας, ο οποίος παρεμπιπτόντως δέχθηκε και την κόκκινη κάρτα, προσπαθούσε αδικαιολόγητα για να καλύψει την ανεπάρκεια της ομάδας του μέσα στο γήπεδο να διαμαρτύρεται προς τους διαιτητές του αγώνα με σκοπό να ανακόψει τον ρυθμό της ομάδας μας αλλά και να κερδίσει την εύνοια της διαιτησίας η οποία μέχρι εκείνο το σημείο ήταν άψογη. Αποτέλεσμα ήταν η ομάδα μας να χάσει το ρυθμό που είχε και να ακολουθήσει μια αλληλουχία λαθών την οποία εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της Λαμίας παίρνοντας και το σετ με 25-27.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα του ΓΑΣ έδειξε και πάλι την ανωτερότητά της και κατάφερε με σωστές επιθετικές επιλογές αλλά και καλή αμυντική λειτουργία να κάνει το 24-19. Σε αυτό το σημείο είχαμε και πάλι προσωρινό μπλακ-άουτ των κοριτσιών μας οδηγώντας το σκορ στο 24-23 με την Τζαλαλή να δίνει τελικά το νικητήριο πόντο και το σετ στην ομάδα του ΓΑΣ.

Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ η ομάδα της Λαμίας με όπλο το σέρβις δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ομάδα μας παίρνοντας τελικά το σετ με 9-15 και τη νίκη που της έδωσε δύο βαθμούς με την ομάδα μας να μένει στο ένα βαθμό.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ – ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013(2-3): 17-25, 25-21, 25-27, 25-23, 9-15

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ(Τσιούπης – Βίτσιος): Παπάζογλου, Στεφάνου(λ), Μαγκλάρα, Λάγκα, Κλούμπα, Τζαλαλή Κ., Τζαλαλή Σοφ., Παππά-Ζώη, Ασημακίδου, Βαρτζιώτη, Μπιρλαντεάνου, Ντέρου, Βολυράκη, Καλύβα(λ).

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013(Αγγέλης – Ρίζος): Ζαχαρή, Οικονομάκη, Κόντρα(λ), Πατερέκα, Σαββίδου, Κόλλια, Νικολίτσα, Βαΐτσα, Τσιλαλή, Κακάβα, Γαλανού, Διπλάρη, Μόσχου(λ)

Διαιτητές: Μπαλτζώης – Παπαγεωργίου – Χρήστου

Με ανακοίνωσή του ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ αναφέρει:

Οι Διοικούντες  και το προπονητικό team του ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ θα πρέπει γρήγορα να καταλάβουν ότι έχουν  ανέβει κατηγορία και το σωματείο τους δεν αγωνίζεται πλέον στην Β΄ Εθνική κατηγορία. Ο σχεδιασμός ή οποιαδήποτε κενά παρουσιάζει η ομάδα της ΛΑΜΙΑΣ δεν διορθώνονται με διαμαρτυρίες προς του Διαιτητές του αγώνα το έργο των οποίων το σωματείο μας σέβεται  γνωρίζοντας ότι αποτελούν μέρος ενός αγώνα ο οποίος σκοπό έχει να προβάλλει το άθλημα, τον κόπο των αθλητών, των προπονητών και του σωματείου γενικότερα και σε καμία περίπτωση δεν διαμορφώνουν κανένα αποτέλεσμα . Οι διαμαρτυρίες, μετά την παρακολούθηση και του σχετικού βίντεο του αγώνα,  ήταν εντελώς άκαιρες και σκοπό είχαν μόνο να κερδίσουν την εύνοια των διαιτητών αλλά και να αποσυντονίσουν την καλή εμφάνιση της ομάδας του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ απέναντι μάλιστα σε ένα διαιτητικό δίδυμο που αν ήθελε να ευνοήσει την ομάδα μας το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρο διαφορετικό. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και ευχαριστούμε τον κόσμο που κατέκλεισε το κλειστό της Λιμνοπούλας και στήριξε την προσπάθεια των κοριτσιών μας.

Φωτογραφικό υλικό πατώντας:

εδώ

και

εδώ