Στο τοπικό ντέρμπι της Β΄ Εθνικής κατηγορίας ανδρών ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ επικράτησε του ΑΓΣΙ με 3-2 σετ αν και έπαιζε με τραυματισμένο τον βασικό ακραίο Δημήτρη Κοτίτσα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι άνδρες του ΓΑΣ ξεκίνησαν καλά στο πρώτο σετ και με οδηγό τον Σαντζαρίδη  στο ρόλο του πασαδόρου είχαν πολύ καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι τους αλλά και σε συνδυασμό με το καλό μπλοκ και την πολύ καλή εμφάνιση του Δημήτρη Μότσιου στο ρόλο του λίμπερο περιόρισαν τις επιθετικές ενέργειες του ΑΓΣΙ και μετά από ένα αναγνωριστικό παιχνίδι επικράτησαν εύκολα με 25-21.

Στο δεύτερο σετ είχαμε την ανώμαλη προσγείωση των παικτών του ΓΑΣ με τον ΑΓΣΙ να εκμεταλλεύεται πλήρως τα λάθη τους και με σωστή οργάνωση στο παιχνίδι του έκανε εύκολα την ισοφάριση με 13-25.

Στο τρίτο σετ η αρχικά η εικόνα του ΓΑΣ δεν άλλαξε και η ομάδα του ΑΓΣΙ έχτιζε και πάλι διαφορά μέχρι το 3-8. Στο σημείο αυτό μικροεκνευρισμός μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων αφύπνισε τους άνδρες του ΓΑΣ που βελτίωναν σταδιακά και πάλι την εικόνα τους και κατάφεραν έχοντας σε καλή μέρα τον Γιάννη αποστόλου να ισοφαρίσουν σε 22-22 αλλά τελικά έμειναν από δυνάμεις χάνοντας και αυτό το σετ με 23-25.

Με την πλάτη στο τοίχο οι άνδρες του ΓΑΣ μπήκαν αποφασισμένοι στο τέταρτο σετ και κατάφεραν να κυριαρχήσουν σε όλες τους τομείς παίρνοντας εύκολα το σετ με 25-15.

Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ ο ΓΑΣ ήταν και πάλι το αφεντικό και κατάφερε να το κερδίσει με 15-11 με τους τυπικά φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ως φυσικό επακόλουθο στους διαιτητές του αγώνα.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ-ΑΓΣΙ(3-2): 25-21, 13-25, 23-25, 25-15, 15-11

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ(Τσιούπης-Υφαντής): Αποστόλου, Τερζόγλου, Σαντζαρίδης, Βασιλείου, Βαϊόπουλος, Τσιλινίκος, Μότσιος(λ), Μιχίδης Ιωαν., Βρόσγος, Κοτίτσας.

ΑΓΣΙ: Κυπριανός Παν., Κυπριανός Πετρ., Χριστάκης, Στουγιάννος, Μουζοκές(λ), Τάνας, Μάντζιος, Μητσόπουλος, Καρατζόγλου, Γεωργάκης, Κώτσης, καναβούλης

Διαιτητές: Παυλάκης(Α), Γκοργκόλης(Β), Χρήστου(Σ)