Τα τμήματα ακαδημιών βόλεϊ του ΓΑΣ μετά την παρατεταμένη απραξία, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ανοίγουν και πάλι τις πόρτες εκμάθησης του αθλήματος στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Με απόλυτη ασφάλεια και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 χρονών και άνω που έχουν ήδη εγγραφεί στην ακαδημία μας αλλά και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν και να γνωρίσουν το ομορφότερο άθλημα δίνουν ραντεβού τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και ώρα 18:30 στον υπαίθριο χώρο στις κερκίδες κωπηλασίας του Ναυτικού ομίλου Ιωαννίνων(πίσω από το γήπεδο ποδοσφαίρου της Λιμνοπούλας).
Όλα τα παιδιά που ανήκουν στα ΜΙΝΙ και αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου αλλά και όσα επιθυμούν να γραφτούν στην ακαδημία μας θα πρέπει να βρίσκονται στη συγκέντρωση με σκοπό την ενημέρωσή τους για τον τρόπο λειτουργίας όλων των τμημάτων.
Γνώρισε λοιπόν και εσύ το βόλεϊ, μοναδικό στην αερόβια και στην εν αερόβια γυμναστική, μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον των ακαδημιών του ΓΑΣ, του πρώτου σε ακαδημίες συλλόγου στην πόλη μας, με τη βοήθεια έμπειρων προπονητών και ζήσε συναρπαστικούς αγώνες με τα αναπτυξιακά και τα τμήματα μίνι αλλά και με τη γυναικεία και ανδρική ομάδα.
Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα, δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις! Η ανακάλυψη της ομορφιάς του συγκεκριμένου αθλήματος θα σου δημιουργήσει ένα πλήθος όμορφων συναισθημάτων!!!
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ:
«Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, Αθλητές και Αθλήτριες volley του Συλλόγου μας, ένα θερμό καλωσόρισμα από τη Διοίκηση και εμένα προσωπικά σε εσάς που είστε το επίκεντρο της προσοχής και της διαρκούς προσπάθειάς μας.
Σε μια ιδιαίτερη χρονιά για τον αθλητισμό είμαστε σίγουροι ότι με τη συνεργασία όλων θα τα καταφέρουμε και θα βγούμε νικητές.
Η ακαδημία βόλεϊ του ΓΑΣ εκτός του ότι έχει γίνει μια αθλητική κυψέλη που αναπτύσσει και εξελίσσει αθλητές και αθλήτριες του volley προσφέρει οικογενειακό περιβάλλον και βασίζεται στη γνώση, την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και στην αγάπη των προπονητών μας.
Η επιλογή σας να εμπιστευθείτε το παιδί σας στους προπονητές και τις υποδομές του συλλόγου μας, ήταν σίγουρα μια πολύ σημαντική απόφαση. Εμείς με τη σειρά μας αφού σας ευχαριστήσουμε για την απόφασή σας να εμπιστευτείτε το σύλλογό μας – και ειδικότερα το τμήμα volley – για την άθληση και την ανάπτυξη των παιδιών σας, δεσμευόμαστε ότι θα προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν έμψυχο δυναμικό και τις υποδομές μας σε αυτή την κατεύθυνση.
Σας βεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να επιτύχετε τους στόχους και τις επιδιώξεις σας στον υγιή στίβο του αθλητισμού.
Οι έμπειροι προπονητές και η διοίκηση του συλλόγου θα είναι πάντα δίπλα σας και το ίδιο ζητάμε και από εσάς με αποκλειστικό σκοπό και στόχο να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε τους αθλητές και τις αθλήτριές μας, που ήδη έχουν αρχίσει και εντάσσονται στα αγωνιστικά τμήματα των ανδρών και γυναικών.
Είμαστε σίγουροι ότι η προσωπική σας ανάπτυξη και η συστηματική ομαδική προσπάθεια θα φέρουν επιτυχίες οι οποίες θα μας κάνουν όλους υπερήφανους για το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειάς σας.Το τμήμα volley και η Διοίκηση του συλλόγου, θα είναι πάντοτε υποστηρικτής σας”.

Με εκτίμηση εκ μέρους του ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σκούρας Γεώργιος