Ανώμαλη προσγείωση για τις γυναίκες του ΓΑΣ οι οποίες ηττήθηκαν από την ομάδα του ΕΟ Σταυρούπολης με 1-3 σετ.

Η ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και κάνοντας πολλές λανθασμένες επιθετικές ενέργειες έδινε εύκολους πόντους στην ομάδα της Σταυρούπολης η οποία έχτιζε συνεχώς διαφορά στο σκορ. Αν και η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειχνε να ελέγχει το ρυθμό του παιχνιδιού τα κορίτσια του Κώστα Τσιούπη με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 22-22 αλλά λανθασμένο σέρβις και δύο επιθετικές ενέργειες έδωσαν το σετ στη Σταυρούπολη με 22-25.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα άλλαξε και η ομάδα του ΓΑΣ με όπλο το σέρβις διέλυσε την υποδοχή της ομάδας της Σταυρούπολης δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ενώ εκτελώντας σωστά όλες τις αντεπιθέσεις που δημιούργησε πήρε εύκολα το σετ με 25-15.

Στο τρίτο και τέταρτο σετ η ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΕΝΑ έδιωξε μακριά την καλή εικόνα που έδειξε στο δεύτερο σετ με την ομάδα της Σταυρούπολης να κατακτά σχετικά εύκολα και τα δύο σετ με 15-25 αφού χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση έπαιρνε εύκολους πόντους από τα πολλά και συνεχόμενα λάθη της ομάδας των Ιωαννίνων.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ(1-3): 22-25, 25-15, 15-25, 15-25.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης-Βίτσιος): Παπάζογλου, Στεφάνου Στ.(λ), Μαγκλάρα Χρυσ., Χαρατζόγλου, Τζαλαλή Σ., Μαγκλάρα Γ., Παππά-Ζώη, Στεφάνου Σωτ., Βολυράκη, Κουκουτή Ολ., Κουκουτή Ι.(λ), Τζαλαλή Κ., Μπιρλαντεάνου, Ντέρου.

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ακριτήδης): Παπουλίδου, Πατιμσίσογλου(λ), Ανεσιάδου, Αρμουτάκη, Νικούλη, Βουγιουκλίδου, Χατζηνικολάου, Ζηνωνίδου, Παπακώστα, Σταφυλίδου, Παπαδοπούλου, Γεωργιάδου(λ).

Διαιτητές: Μπαλτζώης(Α)-Παπαγεωργίου(Β)-Ζαρογιάννη(Σ)

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ