Από την κόλαση στον παράδεισο βρέθηκαν οι γυναίκες του ΓΑΣ καθώς ανέτρεψαν το εις βάρος τους 0-2 σε 3-2 παίρνοντας νίκη βάλσαμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.Το παιχνίδι ήταν από την αρχή δύσκολο καθώς η ομάδα μας λόγω της μεγάλης αγωνιστικής απραξίας δε μπορούσε να βρει τον αγωνιστικό της ρυθμό και έγινε ακόμη πιο δύσκολο καθώς ο Φοίνικας παρουσίασε μια μεταμορφωμένη και γερά δεμένη ομάδα.

Στα δύο πρώτα σετ οι γυναίκες του Φοίνικα παρουσίασαν ένα οργανωμένο σύνολο σε όλες τις γραμμές. Με υπομονή καλές αντεπιθέσεις και σημαντική δουλειά στην άμυνα μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις αδυναμίες των γυναικών του ΓΑΣ και να πάρουν τα σετ με 21-25 και 19-25 ανοίγοντας το δρόμο για μια μεγάλη επιτυχία.
Στο 3ο και κρισιμότερο σετ η αγωνιστική εικόνα έδειχνε υπέρ του Φοίνικα ο οποίος συνέχισε στο ίδιο τέμπο κρατώντας διαφορά 3 πόντων μέχρι και το 21-18. Με την Κατερίνα Παππά στο σέρβις να δημιουργεί αναπάντεχο ρήγμα στην υποδοχή του Φοίνικα αλλά και με τις καλά εκτελεσμένες αντεπιθέσεις που δημιουργήθηκαν από την καλή αμυντική διάταξη η ομάδα του ΓΑΣ έκανε το 22-21. Ακολούθησε μια μονομαχία πόντο πόντο με την ομάδα μας να βρίσκει τελικά τα ψυχικά αποθέματα και να επικρατεί με 26-24.
Στο τέταρτο σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ βρήκαν τον αγωνιστικό ρυθμό που τους έλειπε και κατάφεραν να επικρατήσουν σε όλους τους τομείς ισοφαρίζοντας σε 2-2 το παιχνίδι αφού κατέκτησαν το σετ εύκολα με 25-19.

Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ οι ομάδες πηγαίναν πόντο πόντο μέχρι και το 7-7 όπου σε επίθεση της Parker τραυματίζεται στο χέρι η Παππά Κλειώ για να αντικατασταθεί από την Νικολέτα Τάνα η οποία έμελλε να γίνει η μορφή του αγώνα αφού με το σέρβις και την αμυντική της διάταξη το σκορ έγινε 12-8. Η ομάδα μας με σταθερότητα στις επόμενες φάσεις κατέκτησε τη νίκη καθώς πήρε το τάι μπρέικ με 15-12.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ- ΓΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (3-2): 21-25, 19-25, 26-24, 25-19,15-12.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Μπόζιου, Παππά Αικ., Chabai, Καλουτσάκη, Παππά Κλ., Νιακοπούλου/λ, Ντούση, Τάνα, Τικμανίδου, Θεοπίστου/λ, Τσιαμούρα, Μπουρλή, Κακαγή, Καρυδάκη.
ΓΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ(Τσουλκανάκης): Κοντογιάννογλου/λ, Μαρκούλη, Ζαΐκου, Βούλγαρη, Οικονομίδου, Μήτσικα, Παπαβασιλείου, Parker, Μάρτση.

Διαιτητές:
Τζελέτας(Α), Αποστόλου (Β), Χρήστου(Σ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ