Για Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα κορίτσια Κ18 του ΓΑΣ κράτησαν το στέμμα του πρωταθλητή ΕΣΠΕΔΕ στην κατηγορία τους.
Μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο ΑΚΔ ΑΡΤΑΣ τα κορίτσια μας έδειξαν χαρακτήρα και επιβλήθηκαν του τοπικού ΓΣ ΑΡΤΑΣ με 3-2 σετ.
Το παιχνίδι είχε πολλές συγκινήσεις και ανατροπές στο σκορ αλλά η ομάδα του ΓΣ ΑΡΤΑΣ δε μπόρεσε να αποβάλλει το άγχος του τελικού και σαν πρωτάρα στο θεσμό δε μπόρεσε να φανεί ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού με αποτέλεσμα τα κορίτσια μας με μεγαλύτερη εμπειρία από τέτοια παιχνίδια να το εκμεταλλευτούν με το καλύτερο τρόπο και να κατακτήσουν το κύπελο μέσα σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο.
Η ομάδα μας ως πρωταθλήτρια Δυτικής Ελλάδας την επόμενη ημέρα ταξίδεψε για την Πορταριά του Βόλου όπου συμμετείχε στον Α΄ όμιλο της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος με αντιπάλους την ΕΑ Λάρισας, την Δέκα Θεσσαλονίκης και τους Πάνθηρες Κοζάνης.
Τα κορίτσια μας εμφανώς κουρασμένα από τα συνεχόμενα παιχνίδια ήταν ανταγωνιστικά και θα μπορούσαν πολλά περισσότερα εάν ήταν πιο συγκεντρωμένες σε κρίσιμα σημεία των παιχνιδιών και είχαν λίγο παραπάνω τύχη.
Τα αποτελέσματα:
ΑΣ Γιάννενα-Δέκα: (0-3)
ΑΣ Γιάννενα-Πάνθηρες Κοζάνης: (0-3) και
ΕΑ Λάρισας- ΑΣ Γιάννενα: (3-1)
Μια διοργάνωση όμως που γεμίζει με εμπειρίες τα κορίτσια μας για τη συνέχεια αλλά και για τα επόμενα χρόνια.
Τα μέλη της διοίκησης του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τη Διοίκηση της ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία καθώς επίσης και όλα τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση για την άψογη συμπεριφορά τους τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων όσο και κατά τη διάρκεια διαμονής στο Ξενοδοχείο Άλκηστις.
Επίσης στα μέλη της Αγωνόδικου Επιτροπής και τους Διαιτητές των αγώνων για την συνεισφορά τους στην ομαλή διεξαγωγή όλων των αγώνων.
Τέλος στο προσωπικό του Κλειστού Γυμναστηρίου Πορταριάς αλλά και Ξενοδοχείου Άλκηστις για την άψογη εξυπηρέτησή τους.Στα κορίτσια μας ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ανέβασαν πιο ψηλά το πήχη του συλλόγου, αφού για άλλη μια χρονιά το σωματείο μας με τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος αποδεικνύει περίτρανα  την δουλειά που επιτελείτε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα εύσημα που πήρε ο σύλλογός μας για τη συμμετοχή του σε ένα ακόμη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, την άψογη συμπεριφορά του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και την σοβαρότητα που επέδειξαν τόσο οι αθλήτριες όσο και το προπονητικό team σε όλους τους αγώνες της διοργάνωσης.

Στους χορηγούς των αναπτυξιακών μας τμημάτων που ήταν δίπλα μας ως υποστηρικτές:

#vikos #monovikos
#vikoswater #dinamimasiroimas
#dreamstrom
#nomosllc

ΑΣ Γιάννενα(Αλεξίου): Τικμανίδου, Ρούβαλη/λ, Σκούρα, Λυγούρα, Θαυμαστού, Σιαφάκα, Σταυροπούλου, Κασόλα, Χρύση, Τσεπέλε, Παρασκευά, Παλαιοπάνου, Καμπέρη, Τάγκα, Παπαγιάννη/λ.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ