Δύο ακόμη 19χρονες αθλήτριες ενέταξε στο δυναμικό της η ομάδα γυναικών του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ συνεχίζοντας την ανανέωση του ρόστερ της.
Η Έλσα Καρκαδάκη από τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ και η Κατερίνα Κατσόγιαννου από τον ΓΣ ΛΑΜΙΑ έρχονται και αυτές με τη σειρά τους να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό και να ενισχύσουν την ομάδα του ΓΑΣ. Οι δύο αθλήτριες διακρίνονται για την εργατικότητά τους και αναμένεται να βοηθήσουν η κάθε μία ξεχωριστά τη γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
Η Κατερίνα Κατσόγιαννου του ΓΣ ΛΑΜΙΑ είχε ξεκινήσει από πέρυσι προπονήσεις με τη γυναικεία ομάδα, αγωνίζεται ως ακραία και η αγωνιστική της διάθεση κατά τη διάρκεια των προπονήσεων είχαν ως αποτέλεσμα τη μεταγραφή της.
Η Έλσα Καρκαδάκη, αν και έμεινε δύο χρόνια εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, είναι ταλαντούχα και αναμένεται ως πασαδόρος να βοηθήσει με τη σειρά της την ομάδα των γυναικών.

Η Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΕΝΝΑ καλωσορίζει και τις δύο αθλήτριες και εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Επίσης ευχαριστεί τη Διοίκηση του ΓΣ ΛΑΜΙΑ για την άψογη συνεργασία που είχε ως αποτέλεσμα τη μεταγραφή της αθλήτριάς τους Κατσόγιαννου Αικατερίνης στην ομάδα μας.

Οι δύο αθλήτριες ικανοποιημένες για τη μεταγραφή τους δήλωσαν στο asgiannena-volley.gr:

Κατσόγιαννου Αικατερίνη
«Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα που έρχομαι και θα προσπαθήσω με σκληρή δουλειά αλλά και με την καθοδήγηση των προπονητών μου να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και είμαι σίγουρη ότι μαζί με τις συναθλήτριές μου θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους της Διοίκησης. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του ΓΣ ΛΑΜΙΑ για την παραχώρηση αλλά και τη Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ για το ενδιαφέρον που έδειξε καθ΄ όλη τη διάρκεια των συζητήσεων».

Καρκαδάκη Ελισσάβετ
«Ξέρω ότι οι απαιτήσεις της ομάδας είναι αυξημένες αλλά είναι σημαντικό για μένα, έστω και μετά από δύο χρόνια απουσίας, να δείξω την απαιτούμενη θέληση ώστε να καταφέρω να διεκδικήσω με ίσους όρους μια θέση στην ομάδα. Έχω την απαραίτητη υπομονή αλλά και θέληση και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω. Έρχομαι σε μια ομάδα που οι άνθρωποι που την περιβάλλουν αλλά και οι υπόλοιπες συναθλήτριές μου είναι σίγουρο ότι θα με βοηθήσουν προς αυτή τη κατεύθυνση. Ευχαριστώ τη Διοίκηση του ΓΑΣ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και θα προσπαθήσω να τους ανταμείψω με το καλύτερο δυνατό τρόπο.»