Η ομάδα της Λάρισας πίστεψε πιο πολύ στη νίκη και σε συνδυασμό με τα 17 χαμένα σερβίς της ομάδας του ΓΑΣ πήρε αυτό που ήθελε.

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του ΓΑΣ θα εξασφάλιζε με νίκη τη συμμετοχή της στην τετράδα της βαθμολογίας που οδηγεί στα play-off για τη pre-league φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε εύκολα από την ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ με 0-3 σετ κλείνοντας με ήττα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2017.

Στο πρώτο και ίσως καθοριστικό σετ η ομάδα της Λάρισας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι αλλά γρήγορα οι γυναίκες του ΓΑΣ ισορρόπησαν το παιχνίδι. Οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το 18-18 διάστημα στο οποίο η ομάδα του ΓΑΣ έχασε 9 σέρβις σε αντίθεση με την ομάδα της Λάρισας η οποία δεν έχασε ούτε ένα. Η ΕΑΛ εκμεταλλευόμενη κυρίως αμυντικά λάθη της ομάδας του ΓΑΣ έκανε το 19-21. Οι γυναίκες του ΓΑΣ αντέδρασαν και με υπομονή στο παιχνίδι τους έκαναν το 22-21. Δύο φορές όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν τις αντεπιθέσεις που δημιούργησαν στο 25-24 και στο 26-25 για να πάρουν το 1ο σετ το οποίο τελικά έχασαν με 26-28.

Στο 2ο και 3ο σετ είχαμε μια σταθερότητα στο παιχνίδι από την ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ μέχρι τα μισά των σετ και από εκεί και πέρα είχαμε λάθη επιθετικά αλλά και αμυντικά κενά τα οποία έδιναν εύκολους πόντους στην ομάδα της Λάρισας η οποία με ανεβασμένη ψυχολογία είχε καλύτερη ανάπτυξη στο παιχνίδι της και πιο σίγουρα επιθετικά πατήματα. Έτσι τα σετ πήγαν στην ομάδα της Λάρισας με 20-25 και τα δύο.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (0-3): 26-28, 20-25, 20-25

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Βίτσιος-Σκορίλας): Μαγκλάρα Χρυσ., Στεφάνου Στ.(λ), Λάγκα, Μαγκλάρα Γ., Αναστασίου, Σαββάογλου, Βολυράκη, Αδάμου(λ), Χαρατζόγλου, Μπιρλαντεάνου, Ντέρου, Τσελλίδη, Τάσση.

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ(Παπαδημητρίου-Παπαστεργίου): Κουτσογιάννη, Τίκα(λ), Τάση, Γιάννη, Πλακιά, Δέλιου, Εξάρχου, Αποστόλου, Αλβίζου, Τόλιου, Γεωργοπούλου, Μανδραβέλη, Μαργαριτοπούλου.

Διαιτητές: Φλούδας(Α) – Παυλάκης(Β) – Χρήστου(Σ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: ΕΔΩ