Οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ είχαν δύσκολη αποστολή στην έδρα της Σταυρούπολης και αυτό ήταν γνωστό σε όλο το προπονητικό team πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
Αν και δεν ξεκίνησαν καλά το 1ο σετ με τη διαφορά να αγγίζει και τους 8 πόντους(16-8) υπέρ της γηπεδούχου ομάδας κατάφεραν με συγκέντρωση στο παιχνίδι, καλή άμυνα και καλό σέρβις να ανατρέψουν το σκηνικό και να πάρουν προβάδισμα με 21-23. Όμως για άλλη μια φορά η έλλειψη συγκέντρωσης έδωσε το σετ στην ομάδα του ΕΟΣ με 27-25.
Στο δεύτερο σετ αν και η ομάδα της Σταυρούπολης πήρε και πάλι διαφορά έξι πόντων(14-8) η ομάδα των γυναικών του ΓΑΣ έκανε ανατροπή σκηνικού παίζοντας με οργανωμένες επιθετικές ενέργειες ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ ισοφάρισε σε 21-21 και με ένα σερί 4 πόντων έκανε το 21-25 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.
Το τρίτο σετ αν και ήταν ισορροπημένο και από τις δύο ομάδες μέχρι το 16-16 έγειρε προς την ομάδα της Θεσσαλονίκης η οποία κατάφερε να περιορίσει τις επιθετικές ενέργειες της ομάδας μας με καλό σέρβις παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ με 2-1 σετ αφού το κατέκτησε με 25-19.
Στο τέταρτο σετ τα κορίτσια του ΓΑΣ ανέβασαν ταχύτητα εγκλωβίζοντας την αντίπαλη ομάδα στον αγωνιστικό τους ρυθμό και οδήγησαν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ κατακτώντας το σετ με 20-25.
Το τάι μπρέικ είχε δύο όψεις. Μέχρι τα μισά του είχε “γιαννιώτικο” χρώμα με τις γυναίκες του ΓΑΣ να συνεχίζουν τον αγωνιστικό ρυθμό που είχαν από το 4ο σετ κάνοντας το 4-8 και το υπόλοιπο μισό ανήκει στις αθλήτριες του Γιώργου Ακριτίδη οι οποίες με μοναδικό όπλο το σέρβις έτρεξαν σερί 11-1 πόντων και έφτασαν στην ανατροπή με 15-9 και στην κατάκτηση της νίκης με 3-2 σετ.

ΕΟΣ-ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(3-2): 27-25,21-25,25-19,20-25,15-9.

ΕΟΣ (Ακριτίδης Γ.): Παπουλίδου, Ανεσιάδου, Σταφυλίδου, Τζοβένου, Παπάζογλου, Δαμιανίδου, Καραγιάννη-λ / Πετρουλάκη-λ, Χυτίρογλου, Καμφορίδου, Νικούλη.
ΑΣ Γιάννενα (Τσιούπης Κ.): Μαγκλάρα Γ., Σαρλή, Καρακατσιάνη, Μπόζιου, Ντέρου, Πάππα- Ζώη, Αδάμου-λ / Σαββάογλου, Τοπάλη, Κουκουτή.

Επόμενος αγώνας και πάλι με εκτός έδρας αναμέτρηση στην έδρα της Δράμας με μοναδικό στόχο τη νίκη της ομάδας μας.