Την πίτα για το 2023 έκοψαν οι ακαδημίες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ μετά από ένα τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργάνωσε ο σύλλογός μας την Κυριακή 22/1/2023 στο κλειστό γυμναστήριο του Epirus Arena Basketball & Volleyball.Πάνω από 150 παιδιά των ακαδημιών μας διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο από γονείς και αθλητές.

Στο τέλος του τουρνουά ο Πρόεδρος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία ευχαρίστησε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους αλλά και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο σύλλογό μας. Τόνισε ότι τα παιδιά αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για το σύλλογό μας και γι αυτό προσπαθούμε μέσα από ένα οικογενειακό περιβάλλον να είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί.
Τελειώνοντας ανέφερε ότι σκοπός του συλλόγου είναι μέσα από οργανωμένη δουλειά τα παιδιά να μπορέσουν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο και παρότρυνε τους γονείς να μη σταθούν εμπόδιο στην προσπάθεια του παιδιού που θα επιδιώξει κάτι τέτοιο αναφέροντας ως παράδειγμα τη συμμετοχή αθλήτριας του συλλόγου Τικμανίδου Ελπίδας με την Εθνική Ελλάδας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα U17 women.

Στο τέλος όλα τα παιδιά πήραν την καθιερωμένη βασιλόπιτα ενώ το τυχερό φλουρί βρήκε η αθλήτρια Αλεξάνδρα Μπόμπη η οποία και κέρδισε ένα sport box των ακαδημιών μας.