Τα τμήματα ακαδημιών βόλεϊ του ΓΑΣ ανοίγουν τις πόρτες εκμάθησης του αθλήματος στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παλιοί αλλά και νέοι αθλητές που επιθυμούν να γνωρίσουν το ομορφότερο άθλημα δίνουν ραντεβού την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στον υπαίθριο χώρο πολλαπλών χρήσεων(δίπλα στο κυλικείο) του κλειστού Γυμναστηρίου της Λιμνοπούλας.
Όλα τα περυσινά τμήματα των τμημάτων ΜΙΝΙ και αγωνιστικών θα πρέπει να βρίσκονται στη συγκέντρωση με σκοπό την ενημέρωσή τους για το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς. Επίσης στην συγκέντρωση μπορούν να βρίσκονται και όσοι γονείς αγοριών και κοριτσιών επιθυμούν να γραφτούν στην ακαδημία μας.
Γνώρισε λοιπόν και εσύ το πιο αγαπημένο άθλημα των Μικρών και Μεγάλων το οποίο πέρα από το πνεύμα συνεργασίας που χαρίζει βελτιώνει τόσο το νοητικό σου επίπεδο, όσο και τα αντανακλαστικά σου. Επίσης είναι μοναδικό στην αερόβια και στην εν αερόβια γυμναστική, καθώς απαιτεί συνολική συμμετοχή του σώματος.
Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα, δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις! Η ανακάλυψη της ομορφιάς του συγκεκριμένου αθλήματος θα σου δημιουργήσει ένα πλήθος όμορφων συναισθημάτων!!!
Πριν όμως από την έναρξη των ακαδημιών στις 3/9/2019 και από ώρα 10:00π.μ. έως 21:00 ένα πρωτότυπο παιχνίδι περιμένει στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Λιμνοπούλας τους μικρούς μας φίλους. Πάρτε την παρέα σας και ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί με τις μεγάλες φουσκωτές μπάλες.
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ:
«Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, Αθλητές και Αθλήτριες volley του Συλλόγου μας, ένα θερμό καλωσόρισμα από τη Διοίκηση και εμένα προσωπικά σε εσάς που είστε το επίκεντρο της προσοχής και της διαρκούς προσπάθειάς μας.
Είμαστε σίγουροι ότι η επιλογή σας να εμπιστευθείτε το παιδί σας στους προπονητές και τις υποδομές του συλλόγου μας, ήταν μια πολύ σημαντική απόφαση. Εμείς με τη σειρά μας αφού σας ευχαριστήσουμε για την απόφασή σας να εμπιστευτείτε το σύλλογό μας – και ειδικότερα το τμήμα volley – για την άθληση και την ανάπτυξη των παιδιών σας, δεσμευόμαστε ότι θα προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν έμψυχο δυναμικό και τις υποδομές μας σε αυτή την κατεύθυνση.
Ο ΓΑΣ εκτός του ότι έχει γίνει μια αθλητική κυψέλη που αναπτύσσει και εξελίσσει αθλητές και αθλήτριες του volley αποτελεί πλέον και έναν υγιή αλλά και καλά οργανωμένο σύλλογο που προσφέρει οικογενειακό κλίμα και βασίζεται στη γνώση, την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και στην αγάπη των προπονητών μας.
Σας βεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να επιτύχετε τους στόχους και τις επιδιώξεις σας στον υγιή στίβο του αθλητισμού.
Θα είμαστε δίπλα σας και το ίδιο ζητάμε και από εσάς με αποκλειστικό σκοπό και στόχο να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε τους αθλητές και τις αθλήτριές μας.
Είμαστε σίγουροι ότι η προσωπική σας ανάπτυξη και η συστηματική ομαδική προσπάθεια θα φέρουν επιτυχίες οι οποίες θα μας κάνουν όλους υπερήφανους για το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειάς σας.Το τμήμα volley και η Διοίκηση του συλλόγου, θα είναι πάντοτε υποστηρικτής σας”.Με εκτίμηση εκ μέρους του ΔΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σκούρας Γεώργιος