Μια ακόμη σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ αποτελεί η 17χρονη ταλαντούχα αθλήτρια του Ποσειδώνα Βέροιας Χρύσα Νταγκοπούλου.Η ύψους 1.80μ. αθλήτρια της Βέροιας αγωνίζεται ως ακραία/διαγώνια και είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει ένα ακόμη δυνατό χαρτί για τον προπονητή της ομάδας του ΓΑΣ.
Η Χρύσα Νταγκοπούλου έχει ήδη ενταχθεί στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας και από τις πρώτες ημέρες προπόνησης διακρίνεται για τον χαρακτήρα της, την προπονητική της συνέπεια, το πάθος αλλά και την εκρηκτικότητά της.Διαθέτει πλούσια αγωνιστική εμπειρία ενώ έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής
με την ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας .

Η δήλωση της Χρύσας Νταγκοπούλου στο site του συλλόγου ‘’asgiannena-volley.gr’’

«Είναι τιμή μου η ενσωμάτωση στο αγωνιστικό τμήμα του ΑΣ Γιάννενα, ομάδας που με σωστή οργάνωση κατάφερε να καταξιωθεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο του βόλεϊ. Ευελπιστώ να βοηθήσω στην επίτευξη κάθε φετινού στόχου της νέας μου ομάδας και να υπάρξει η βέλτιστη επικοινωνία με τις συμπαίκτριες μου αλλά και τους παράγοντες της ομάδας, ώστε να υλοποιηθούν με το καλύτερο τρόπο!!!».

«Το ΔΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών καλωσορίζει την Χρύσα Νταγκοπούλου στην οικογένεια του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ με την ευχή για καλή αγωνιστική χρονιά.