Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ καθώς ενέταξε στο δυναμικό του την Κατερίνα Παππά στη θέση της ακραίας.
Η ύψους 1.82 ακραία αν και είναι μόλις 15 χρονών γρήγορα εξελίχθηκε μέσα από τις ακαδημίες του ΗΡΑΚΛΗ Ιωαννίνων σε σπουδαίο ταλέντο.
Ήδη μετρά 3 χρυσά μετάλλια νεανίδων, δύο χρυσά μετάλλια παγκορασίδων και δύο αργυρά μετάλλια κορασίδων τα τελευταία χρόνια στα πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν από την ΕΣΠΕΔΕ ενώ το 2017 κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο τουρνουά παγκορασίδων που διεξήχθη στη Λάρισα.
Είναι μέλος της Εθνικής Κορασίδων και είναι ανάμεσα στις 22 αθλήτριες που δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία για το πανευρωπαϊκό U17 2020 που αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού.
Συμμετείχε τα τελευταία χρόνια ως βασική ακραία στη γυναικεία ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ Ιωαννίνων και πέρυσι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Η Κατερίνα Παππά είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει ένα δυνατό χαρτί για την ομάδα του ΓΑΣ στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Η ίδια δήλωσε στο site του συλλόγου:
« Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετέχω για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα Α2 Εθνικής κατηγορίας . Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ και ελπίζω να συνεχίσω να εξελίσσομαι ως αθλήτρια με το νέο μου προπονητή. Εύχομαι να έχουμε ωραίους αγώνες και μαζί με τις υπόλοιπες συναθλήτριες μου να πετύχουμε τους στόχους της νέας μου ομάδας με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!!!