Κρατάμε την ουσία που είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών επί του ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ και η βαθμολογική ανάσα που πήρε η γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ αφού αν και επικράτησε με 3-1 σετ δεν είχε καλή απόδοση.

Η ομάδα του ΓΑΣ δεν ξεκίνησε καλά στο 1ο σετ και με λανθασμένες υποδοχές το σκορ γρήγορα έγινε 0-4 για την ομάδα του ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ. Αν και είχαμε μια προσωρινή ανάκαμψη των κοριτσιών μας η ομάδα του ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ ήταν συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της και με καλές επιθετικές λύσεις πήρε εύκολα το σετ με 21-25 παρά την προσπάθεια των κοριτσιών μας να ανατρέψουν το εις βάρος τους 16-24.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ αν και αρχικά είχε προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της κατάφερε να βελτιώσει την υποδοχή να ισορροπήσει το παιχνίδι και με σωστές επιθετικές επιλογές αλλά και μπλοκ να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού και να πάρει το σετ με 25-23.

Στο τρίτο σετ τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και δεν άφησαν περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα να ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Έτσι το 25-20 ήρθε εύκολα.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα του ΓΑΣ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και κατόρθωσε να περιορίσει κατά πολύ την ομάδα του ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ η οποία όμως εκμεταλλευόμενη την αδράνεια των κοριτσιών μας όταν το σκορ ήταν 22-18 κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά σε 22-22 με την ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ να παίρνει τους επόμενους δύο κρίσιμους πόντους κάνοντας το 24-22 για να κλειδώσει τελικά τη νίκη και τους τρεις βαθμούς ολοκληρώνοντας το σετ με 25-23

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ(3-1): 21-25, 25-23, 25-20, 25-23

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ(Τσιούπης – Βίτσιος): Παπάζογλου, Στεφάνου(λ), Μαγκλάρα, Λάγκα, Κουκουτή Ολγ., Τζαλαλή Κ., Τζαλαλή Σοφ., Παππά-Ζώη, Ασημακίδου, Βαρτζιώτη, Μπιρλαντεάνου, Ντέρου, Κουκουτή Ιωαν.(λ), Βολυράκη.

ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Αγγουράς): Μητροπούλου Στ., Ιωαννίδου(λ), Ροΐδου, Τουλουπίδου, Στεφανοπούλου(λ), Βελικά, Γερακούδη, Γουγούλα, Ακριβοπούλου, Ρογκότη, Μητροπούλου, Κελπέκη, Βαγγέλη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φλούδας(Α), Παπαγεωργίου(Β), Ζησίδης(Σ)

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στα παρακάτω link:

Link_1

Link_2

Link_3

https://www.youtube.com/watch?v=20VFSQocPDY