Μια παράδοση που δεν ήθελε νίκη της ομάδας των γυναικών του ΓΑΣ απέναντι στη Νίκη Αλεξανδρούπολης κατάφεραν να σπάσουν οι γυναίκες και να πάρουν βαθμολογική ανάσα.
Αποφασιστικά μπήκαν στο 1ο σετ οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και έχοντας καλή υποδοχή κατάφεραν να αναπτύξουν καλά το παιχνίδι τους και να δημιουργήσουν ρήγματα στην ομάδα της Νίκης η οποία αν και αρχικά έδειχνε να αντέχει την πίεση δεν κατάφερε να έχει και την ανάλογη συνέχεια. Το καλό σέρβις αλλά και η αποτελεσματική άμυνα των γυναικών του ΓΑΣ περιόρισαν τις όποιες ελπίδες της ομάδας της Αλεξανδρούπολης με αποτέλεσμα το 1ο σετ να έρθει σχετικά εύκολα με 25-16.
Το ίδιο μοτίβο είχαμε και στα άλλα δύο σετ με τις γυναίκες του ΓΑΣ να έχουν σταθερή απόδοση και με όπλο το σέρβις και την αμυντική διάταξη μπόρεσαν να κυριαρχήσουν αφού με σωστή ανάπτυξη συνέχισαν να δημιουργούν πολλά επιθετικά ρήγματα στην ομάδα της Νίκης .Έτσι τα σετ έκλεισαν με 25-17 και 25-21 αντίστοιχα και πανηγυρίστηκαν έντονα από όλα τα κορίτσια αλλά και από το φίλαθλο κόσμο.
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΓΣΓ ΝΙΚΗ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ(3-0): 25-16,25-17,25-21.
ΑΣ Γιάννενα (Τσιούπης Κ.): Παππά, Σαρλή, Νταγκοπούλου, Μπόζιου, Ντέρου, Κοσμίδου-λ / Ζαγαλίκη, Τοπάλη, Τικμανίδου, Βολυράκη, Κατσόγιαννου, Κουρτομανίτη, Δαφίνη, Μάντη-λ/.
ΓΣΓ Νίκη Αλεξανδρούπολης(Ανδρεάδης): Παπάζογλου, Καραμπάση-λ/, Σιδηροπούλου, Ανδρεάδη, Πεπόνη, Καραμιχάλη, Γρηγοριάδη, Χατζηνικολάου, Κελεσίδη, Μπαχλάβα, Παπαδάτου, Κάλφα-λ
Διαιτητές:
Αποστόλου(Α) – Σιαδήμος(Β) – Χρήστου(Σ)
Φωτογραφικό Υλικό ΕΔΩ