Η γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ δεν συνάντησε καμία αντίσταση και έφτασε εύκολα στη νίκη με 3-0 σετ επί του ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ.
Η ομάδα του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης προσπαθούσε με μοναδικό όπλο την αμυντική διάταξη να κρατήσει τις επιθετικές ενέργειες της ομάδας του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλά δε μπορούσε να βρει επιθετικές λύσεις στις αντεπιθέσεις που δημιουργούσε.
Από την άλλη μεριά η ομάδα του ΓΑΣ με σωστή αμυντική λειτουργία μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές αντεπιθέσεις τις οποίες τις περισσότερες φορές ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία. Έχοντας επιπλέον και σαν όπλο το καλό σέρβις δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ομάδα του Λαγκαδά και έφτασε τελικά σε μια εύκολη νίκη που τον ανέβασε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.
Επόμενος αγώνας στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 2/12/2018 και ώρα 18:00 με αντίπαλο την ομάδα της Σταυρούπολης σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για την ομάδα του ΓΑΣ ελπίζοντας σε μία ακόμη εκτός έδρας νίκη.
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ (3-0): 25-15, 25-14, 22-25, 25-15
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης Κ.): Μαγκλάρα, Αδάμου(λ), Ντέρου, Καρακατσιάνη, Σαρλή, Τσελλίδη, Παππά-Ζώη, Σαββάογλου, Κατσόγιαννου, Μπόζιου, Τοπάλη.
ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ(Κνάπεκ): Μουράτι, Νερσέσοβα(λ), Τσαλκιτζή, Γκαμζάρη, Σέρτη, Αντωνίου, Δημητριάδου, Δανά, Πουρνάρα, Καραφωτάκη, Τούραλη(λ), Σγουρομάλη
Διαιτητές:
Φλούδας(Α) – Παυλάκης(Β) – Ζαρογιάννη(Σ)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ