Με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετούμε τρεις αθλήτριες οι οποίες για τέσσερα χρόνια προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους τιμώντας τη φανέλα της γυναικείας ομάδας του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.
Η Γιώτα Ντέρου, η Δέσποινα Βολυράκη και η Κατερίνα Κατσόγιαννου στήριξαν τη γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα αφιερώνοντας από το προσωπικό τους χρόνο αμέτρητες ώρες προπόνησης, αγώνων και ταξιδιών.
Τις αγαπήσαμε όχι μόνο γιατί μας προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αλλά γιατί πάνω από όλα ήταν αθλήτριες με ηθική και αρχές που εκτίμησαν την προσπάθεια του συλλόγου και στάθηκαν πάντα δίπλα μας σε κάθε περίσταση.
Τέτοιες αθλήτριες, με όλη τη σημασία, έχει ανάγκη όχι μόνο ο σύλλογός μας αλλά και όλος ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.
Ένα «μεγάλο ευχαριστώ».
Είναι το λιγότερο που μπορούμε αυτή τη στιγμή να πούμε για όλα όσα μας προσφέρατε. Ελπίζουμε σύντομα οι συνθήκες να το επιτρέψουν και να σας τιμήσουμε μπροστά στο φίλαθλο κοινό μας.
Οι πόρτες του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές για οτιδήποτε στο μέλλον χρειαστείτε αλλά και για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία.
Σας ευχόμαστε όλοι μαζί Διοίκηση, προπονητές , αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου υγεία προσωπική και οικογενειακή καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία.
Εκ της Διοίκησης