Νικηφόρα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους για το 2020 τα κορίτσια του ΓΑΣ στην κατηγορία Κ-18 αφού κέρδισαν με 3-2 σετ την τυπικά γηπεδούχο Ελπίδα Ιωαννίνων.
Σε ένα παιχνίδι με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες τα κορίτσια του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ δεν μπόρεσαν αρχικά να βρουν καλό ρυθμό στο παιχνίδι με εξαίρεση το 2ο σετ όπου περιορίζοντας τα λάθη κατάφεραν και ισοφάρισαν το παιχνίδι σε 1-1.
Η Ελπίδα πήρε κεφάλι στο σκορ με 2-1 σετ εκμεταλλευόμενη και πάλι τα αβίαστα λάθη των κοριτσιών του ΓΑΣ. Στα επόμενα δύο σετ τα κορίτσια του ΓΑΣ άλλαξαν πρόσωπο περιόρισαν τα λάθη και διορθώνοντας την εικόνα και την ανάπτυξη του παιχνιδιού τους κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 και να πάρουν παλληκαρήσια νίκη με 2-3 σετ διπλασιάζοντας τις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
ΑΣ Γιάννενα (Παπάζογλου): Μίχου, Τικμανίδου, Μοσχούλη, Τσίγγρου, Γιαννέτα, Ηλία, Δόβα-λ, Γρατσάνη, Μάντη, Τζίμα, Λάμπρου, Βούλγαρη, Θεοπίστου, Ρούβαλη-λ,
ΑΣ Ελπίδα(Μπράγια): Παπαϊωάννου, Ναυρόζογλου, Αραμπατζή, Σελλούντου, Παπαδοπούλου, Λώλη-λ, Σαββίδου, Κούργια, Χριστογεώργου, Πορφύρη Β., Βασιλείου, Πορφύρη Ο.
Διαιτητές:
Γκοργκόλης(Α) – Αλεξίου Μ.(Β-Σ)