Μπορεί να είναι 16 χρονών αλλά θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα ταλέντα στη ΒΔ Ελλάδα. Με κλήσεις στα κλιμάκια της Εθνικής αλλά και πλήρη συμμετοχή στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής γυναικών της ΕΣΠΕΔΕ στο οποίο διακρίθηκε για την αγωνιστικότητα το πάθος αλλά και την εκρηκτικότητά της δε θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητη από το τεχνικό επιτελείο του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
Ο λόγος για την πασαδόρο Ζαγαλίκη Ειρήνη η οποία αποκτήθηκε από το σωματείο ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα των γυναικών αλλά και τα αναπτυξιακά τμήματα νεανίδων και κορασίδων στα οποία αγωνίζεται.
Η Αρτινή ύψους 1.77 πασαδόρος έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια και σίγουρα με τη συμμετοχή της στην Α2 Εθνική ανοίγει τα φτερά της για περαιτέρω επιτυχίες.Η δήλωση της Ζαγαλίκη Ειρήνης στο site του συλλόγου ‘’asgiannena-volley.gr’’:«Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Σίγουρα η Α2 Εθνική είναι μια δύσκολη και απαιτητική κατηγορία αλλά αυτό με γεμίζει όρεξη για δουλειά. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια της επιλογής τους αλλά και να υλοποιήσουμε μαζί με τις υπόλοιπες συναθλήτριές μου τους στόχους της Διοίκησης. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ για την παραχώρησή μου στον ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ».

«Το ΔΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών καλωσορίζει την Ειρήνη Ζαγαλίκη στην οικογένεια του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ με την ευχή για καλή αγωνιστική χρονιά.
Επίσης ευχαριστεί θερμά το ΔΣ του σωματείου ΑΟ Φιλία Άρτας για την παραχώρηση της αθλήτριάς τους στο σύλλογό μας».