Την ήττα με 3-0 σετ από την πρωτοπόρο στη βαθμολογία ομάδα του ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ γνώρισαν οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ με την υποδοχή να αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της μέτριας εμφάνισης που πραγματοποίησαν.
Η ομάδα της Λαμίας ανώτερη σε όλα τα επίπεδα και με όπλο το σέρβις πέρασε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην ομάδα του ΓΑΣ η οποία αν και είχε καλές επιθετικές λύσεις όταν δημιουργούνταν κατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης του παιχνιδιού προδόθηκε από την κάκιστη υποδοχή και μπόρεσε να προβάλει αντίσταση μόνο μέχρι τα μισά όλων των σετ.
Κατά τη διάρκεια του 3ου σετ έφυγε από τον αγώνα η πασαδόρος της ομάδας μας Τάνια Μπιρλαντεάνου λόγω λιποθυμικού επεισοδίου και αφού της δόθηκαν πρώτες βοήθειες από το ιατρικό team του ΑΟ Λαμίας στη συνέχεια με τη βοήθεια των ανθρώπων της Διοίκησης του ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ αλλά και του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας όπου εξήλθε μετά από πλήρη έλεγχο που της πραγματοποιήθηκε από το ιατρικό επιτελείο του Νοσοκομείου.

Η Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ για την φιλοξενία της ομάδας μας αλλά και για το ενδιαφέρον που επέδειξαν όλοι οι ιθύνοντες του συλλόγου, Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, ώστε να διακομιστεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας η αθλήτρια του συλλόγου μας στο οποίο και παρέμειναν μέχρι που δόθηκε εξιτήριο από το Ιατρικό επιτελείο.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Βουλευτή Φθιώτιδος της ΝΔ και τέως αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Κο Χρήστο Σταϊκούρα αλλά και το Ιατρικό επιτελείο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για το ενδιαφέρον που επέδειξαν ώστε να γίνουν σύντομα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις αλλά και όλες οι διαδικασίες για να δοθεί εξιτήριο στην αθλήτριά μας, όταν βέβαια διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, και να μην ταλαιπωρηθεί και η υπόλοιπη αποστολή της ομάδας μας.

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ- ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(3-0): 25-16, 25-15, 25-17

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ (Ηλ. Αγγέλης): Βαϊτσα, Γαλανού, Μόσχου, Τσιλαλή, Σαββίδου, Ζαχαρή, Οικονομάκη, Κόλλια, Κόντρα, Νικολίτσα, Διπλάρη, Πατερέκα, Κακάβα.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Κ. Τσιούπης-Βίτσιος-Σταματελόπουλος): Μαγκλάρα Γ., Λάγκα, Παπάζογλου, Στεφάνου Στ.(λ), Τζαλαλή Κ., Ασημακίδου, Μαγκλάρα Χρ., Τζαλαλή Σ., Ντέρου, Στεφάνου Σωτ., Κουκούτη Ο., Κουκούτη Ι.(λ), Μπιρλαντεάνου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σακελλάρης – Κουτσής

Για φωτογραφικό υλικό πατήστε ΕΔΩ