Οι γυναίκες του ΓΑΣ παρότι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο έδειξαν χαρακτήρα νίκης και ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ προσθέτοντας άλλη μια νίκη στο ενεργητικό τους.

Στο πρώτο σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ δε μπορούσαν να βρουν τα πατήματά τους πράγμα που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη, η οποία με σωστή αμυντική λειτουργία αλλά και πολλές αντεπιθέσεις δεν κινδύνεψε να απειληθεί σε καμία φάση του σετ και επικράτησε σχετικά εύκολα με 19-25.

Η ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ έδειχνε και στην έναρξη του 2ου σετ ότι δεν είναι στη μέρα της με το σκορ να πηγαίνει μαζί μέχρι και το 11-11. Από το σημείο αυτό και μετά οι γυναίκες του Κώστα Τσιούπη ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους και με όπλο το σερβίς δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην υποδοχή της αντιπάλου ομάδας οργανώνοντας έτσι με ευκολία πολλές αντεπιθέσεις τις οποίες και εκτέλεσαν με απόλυτη επιτυχία τις περισσότερες φορές.

Η εικόνα αυτή συνεχίστηκε και στα υπόλοιπα σετ με την ομάδα του ΓΑΣ να παίρνει άλλη μια νίκη με 3-1 σετ και να εδραιώνεται στην τετράδα των play-off για άνοδο στην preleague.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΓΣΓ ΝΙΚΗ(3-1): 19-25, 25-21, 25-15, 25-17

ΑΣ ΓΙάννενα(Τσιούπης): Παππά Κλ., Νιακοπούλου/λ, Παππά Κ., Καλουτσάκη, Μπόζιου, Τικμανίδου, Chabai, Κατσόγιαννου, Καρυδάκη, Τσάμου, Τάνα, Ντούση, Θεοπίστου/λ, Κακαγή.

ΓΣΓ Νίκη(Μουστακίδης): Καράμπαλη, Φίλιππα-Μπατουδάκη/λ, Στεφάνου, Κεσεσίδου, Σακαλή, Μπαρή, Καραμιχάλη, Αθανασοπούλου, Καράτζαλη, Σαράντη, Προφαντή, Τσακιργιάννη Βασ., Πασπαλά/λ, Τσακιργιάννη Ιωαν.

Διαιτητές:
Τζελέτας(Α), Αποστόλου (Β), Αλεξίου(Σ)

Fhotostory ΕΔΩ