Οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στον τελευταίο και πιο κρίσιμο αγώνα της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής έδειξαν χαρακτήρα και κατέκτησαν μια πολύτιμη νίκη που τους δίνει το εισιτήριο για τα play off ανόδου στην pre-league.
To πρώτο σετ ξεκίνησε να βρίσκει αρχικά αγχωμένη την ομάδα του ΓΑΣ πράγμα που εκμεταλλεύτηκαν οι ταλαντούχες αθλήτριες του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού και κρατούσαν το σκορ σε απόσταση ασφαλείας. Σταδιακά όμως βρήκαν ρυθμό στο παιχνίδι και δημιούργησαν προβλήματα στην υποδοχή της αντίπαλης ομάδας. Σε συνδυασμό με την καλή αμυντική λειτουργία μπόρεσαν να εκδηλώσουν αρκετές αντεπιθέσεις και να πάρουν τελικά το σετ με 25-20.
Απελευθερωμένες πλήρως από άγχος οι γυναίκες του ΓΑΣ κατάφεραν στο δεύτερο και τρίτο σετ να ανεβάσουν την απόδοσή τους και περιορίζοντας τις επιθετικές επιλογές των κοριτσιών του Φιλαθλητικού, τόσο στο μπλοκ όσο και αμυντικά, πήραν τα σετ με 25-14 και 25-13.
Με τη νίκη αυτή οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ πέρασαν στην επόμενη φάση όπου μετά από πρωτάθλημα έξι ομάδων και δύο γύρων η πρωταθλήτρια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για άνοδο στην preleague.
Τα κορίτσια του ΓΑΣ έδειξαν ότι τη φετινή χρονιά, που θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη, μπορούν να κάνουν τα πάντα.
Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της ΕΟΠΕ την Δευτέρα 21/2/2022 και τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν άμεσα(26/2/202). Η ομάδα μας την 1η αγωνιστική θα αγωνιστεί εκτός έδρας λόγω αγώνων στο κλειστό του ΠΕΑΚΙ. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΟΠΕ αλλά και του συλλόγου μας www.asgiannena-volley.gr.ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ(3-0):25-20,25-14, 25-13ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης-Κοντογιάννης): Μπόζιου, Παππά Αικ., Chabai, Καλουτσάκη, Νιακοπούλου/λ, Ντούση, Ευθυμιάδου, Τικμανίδου, Μπάρλα, Μπουρλή, Τσάμου. Κακαγή, Ανουλίδου/λ
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ(Πνάκας): Κουτρουμπή, Ευθυμιοπούλου/λ, Μπέη, Καρακίτσιου, Γεράση, Νταφοπούλου, Πετρουγάκη, Τσουλουφή, Ζιώγα, Τιρτιράκη/λ

Διαιτητές:
Αποστόλου(Α), Γκοργκόλης(Β), Χρήστου(Σ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ