Αν και καλύτερος ο ΓΑΣ έχασε στις λεπτομέρειες από τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας με 2-3 σετ σε ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος.
 
Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο πρώτο σετ με την ομάδα του ΓΑΣ να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και να έχει πιο ορθολογική ανάπτυξη στο παιχνίδι της. Η ομάδα της Πρέβεζας προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί κυρίως τα ψηλά χτυπήματα από τη θέση τέσσερα τα οποία όμως άρχισαν να βρίσκουν τοίχος από το καλά οργανωμένο μπλοκ της ομάδας του Κώστα Τσιούπη. Έτσι μετά το αρχικό 11-10 ο ΓΑΣ ανεβάζοντας απόδοση κατάφερε να προηγηθεί με 17-13 και να διατηρήσει το προβάδισμα εύκολα μέχρι το τέλος του σετ το οποίο και κατέκτησε με 25-20.
 
Στο δεύτερο σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ έκαναν ένα ξεκίνημα λαθών το οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή του σετ καθώς η ομάδα της Πρέβεζας χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πήρε προβάδισμα με 1-6. Αν και οι γυναίκες του ΓΑΣ ανέβασαν στη συνέχεια την απόδοσή τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 17-17 στο τέλος ξέμειναν από δυνάμεις και έχασαν τελικά το σετ με 21-25.
 
Στο 3ο σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ ήταν ανώτερες σε όλα τα σημεία και με πολύ καλή αμυντική και επιθετική διάταξη πήραν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 25-22 το σετ.
 
Το 4ο σετ αν και ξεκίνησε καλά για την ομάδα του ΓΑΣ γρήγορα το αρχικό 4-1 μετά από ένα διάστημα κακών υποδοχών έγινε 8-8 και 10-14 στη συνέχεια. Οι γυναίκες του ΓΑΣ προσπάθησαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι μειώνοντας σε 18-20 αλλά και πάλι προδόθηκαν από την υποδοχή και ηττήθηκαν τελικά με 19-25.
 
Στο τάι μπρέικ πιο ψύχραιμη η ομάδα της Πρέβεζας κατόρθωσε να πανηγυρίσει άλλη μια νίκη με 2-3 σετ αφού κατέκτησε το σετ με 12-15.
 
Κατά τη διάρκεια του 5ου σετ αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα άσεμνες χειρονομίες του Φροντιστή της ομάδας της Πρέβεζας προς τα μέλη της αποστολής του ΓΑΣ δυναμίτισαν την ατμόσφαιρα.
 
Η Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ θέλει για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και υποστήριξε κόσμια την ομάδα μας. Οι άσεμνες χειρονομίες των παραγόντων της αποστολής του Φιλαθλητικού Πρέβεζας δεν είναι άξιες σχολίων και δεν αρμόζουν στα γήπεδα του βόλεϊ. Για άλλη μια φορά δείξαμε ότι προάγουμε το άθλημα τόσο με την ατμόσφαιρα που δημιουργούμε στην έδρα μας αλλά πιο πολύ με τη συμπεριφορά των υπευθύνων της αποστολής της ομάδας μας(Προπονητών και παραγόντων).
 
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ ΠΡΕΒ. (2-3):25-20, 21-25, 25-22, 19-25, 12-15
 
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Χαρατζόγλου, Μπόζιου, Παππά Αικ., Chabai, Νιακοπούλου/λ, Καλουτσάκη, Παππά Κλ., Τικμανίδου, Ανουλίδου/λ, Κακαγή, Μπουρλή, Τσάμου, Μπάρλα, Σαράφη
 
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ ΠΡΕΒ. (-): Κοσμίδου/λ, Θεοδωράκη, Γκίμπερτ, Σιούλα, Μέλου, Πατακιάρη, Ρίτσα, Parshyna, Σάμπου, Κούκου
 
Διαιτητές: Γκοργκόλης(Α), Αποστόλου(Β), Ζαρογιάννη(Σ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ