Οι γυναίκες του ΓΑΣ πραγματοποίησαν άσχημη εμφάνιση στην έδρα των Πρωταθλητών Πεύκων και ηττήθηκαν δίκαια με 3-0 σετ.
Μακριά από τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών οι γυναίκες του ΓΑΣ προδόθηκαν κυρίως από την υποδοχή που ήταν ένα από τα μελανά σημεία της ήττας.
Το 1ο και 3ο σετ είχε έναν πρωταγωνιστή την ομάδα των Πεύκων που με σωστή ανάπτυξη στο παιχνίδι της δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΕΝΝΑ που περιορίζονταν σε ατομικές προσπάθειες και όχι σε οργανωμένες επιθέσεις. Έτσι το 25-13 και 25-10 αντίστοιχα ήρθε πολύ εύκολα.
Το δεύτερο σετ και ίσως καθοριστικό για τη συνέχεια του παιχνιδιού δεν θύμιζε σε τίποτα τα άλλα δύο. Η ομάδα του ΓΑΣ βελτίωσε την υποδοχή ήταν πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι και κόντραρε στα ίσα την ομάδα των Πεύκων η οποία δυσκολευόνταν να βρει λύσεις και να ξεφύγει στο σκορ. Όταν μάλιστα το κατάφερε με 21-18 βρήκε και πάλι αντίσταση αφού η ομάδα του ΓΑΣ κατάφερε με ένα σερί πέντε πόντων να αντιστρέψει την κατάσταση και να πάρει προβάδισμα με 21-23. Στο σημείο αυτό όμως η έλλειψη συγκέντρωσης αλλά και λανθασμένες επιθετικές επιλογές έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα των Πεύκων να το εκμεταλλευτεί και να πάρει το σετ με 25-23.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ-ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(3-0): 25-13, 25-23, 25-10
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Μαγκλάρα, Αδάμου(λ), Ντέρου, Καρακατσιάνη, Σαρλή, Παππά, Σαββάογλου, Κουκουτή Ολ., Κατσόγιαννου, Μπόζιου,.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ(Σκουλικάρης): Κοτέογλου, Καραπαλίση(λ), Στάικου, Χοτοκουρίδου, Γαβριηλίδου, Πανταζή, Τυφλιώρη, Βελίκοβα, Λεωνιδάκη, Μοτσιανού, Γιαννούλη, Ματσαρόκη, Καντούρη, Ιωαννίδου(λ)