Η φετινή πορεία της γυναικείας ομάδας του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στην Α2 Εθνική κατηγορία ολοκληρώθηκε με τα play-off για άνοδο στην pre-league.

Μια χρονιά άκρως επιτυχημένη αφού πρωταρχικός στόχος του συλλόγου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο ήταν η παραμονή στην Α2 Εθνική κατηγορία. Τα κορίτσια μας ανταποκρίθηκαν στις δύσκολες συνθήκες του πρωταθλήματος και έδειξαν ότι δεν φοβούνται κανένα αντίπαλο. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών βασικών αθλητριών στο τέλος της Α΄ φάσης του πρωταθλήματος αλλά και την αποχώρηση δύο αθλητριών μας για το πρόγραμμα Erasmus/σπουδές-πρακτική εξάσκηση η ομάδα έδειξε χαρακτήρα πάλεψε στα ίσα όλα τα παιχνίδια και δεν βρέθηκε τυχαία στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η πορεία του ΓΑΣ τη φετινή χρονιά είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, προπονητικού και ιατρικού team αλλά και χημείας των αθλητριών οι οποίες πάλεψαν, ίδρωσαν και τελικά ανταμείφτηκαν για τη προσπάθειά τους. Ο σύλλογος ως ένα μικρό ευχαριστώ για τη προσπάθειά τους ήταν κοντά τους όλη τη χρονιά προσφέροντάς τους όλες τις ανέσεις στο μέγιστο δυνατό βαθμό.
Η αποχώρηση του προπονητή Σταύρου Βίτσιου στα μέσα της χρονιάς, αν και έγινε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ξεπεράστηκε ευτυχώς χωρίς κανένα πρόβλημα με το βοηθό Σκορίλα Γιάννη να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή και να βγάζει ένα δύσκολο πρόγραμμα το οποίο με τη συνεργασία όλων εκτέλεσε με επιτυχία.
Ο φίλαθλος κόσμος για άλλη μια χρονιά αγκάλιασε την ομάδα του ΓΑΣ και με τη συμπαράστασή του στο κατάμεστο κλειστό της Λιμνοπούλας έδινε σημαντική ώθηση στα κορίτσια μας.
Όμως για άλλη μια χρονιά ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη σημαντική παρουσία των χορηγών που ήταν το Α και το Ω της φετινής πορείας του συλλόγου μας.

Η οικονομική τους στήριξη αποτέλεσε σημαντική βοήθεια ώστε ο σύλλογός μας να βγάλει εις πέρας ένα μεγάλο οικονομικό φορτίο μέχρι και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Όλοι οι χορηγοί μας ανάλογα με την οικονομική τους στήριξη βρίσκονται στο site του συλλόγου μας www.asgiannena-volley.gr αλλά αξίζει να αναφερθούν και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν με τη στήριξή τους στον αθλητισμό της πόλης μας:

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Refren music bar

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ Β΄

ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TSAGOIL
ΚΑΦΕ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ Ν. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Γ. ΚΑΨΙΩΧΑΣ ΑΒΕΕ
DREAMSTROM(ΒΑΚΑΡΟΣ Γ.-ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Γ. ΟΕ)
ΝΕΑ ΙΔΕΑ(ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ)
ΚΤΕΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕ-AUTOVISION
BARAKI-music bar

ΑΠΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ Α΄

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ
ΠΑΡΕΑ LIVE STAGE
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ
HOTEL ΕΛΑΙΑ-ΚΑΛΠΑΚΙ
COFFEE HOGWARTS
BLUE JIN-MUSIC BAR
TSILIGIANNIS-COFFE & EQUIPMENTS SERVICES
ΓΕΥΟΜΑΙ ΜΑΓΕΥΟΜΑΙ-ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ
EPIRUS LOGISTICS ΝΙΚΑΣ ΜΑΝΤΖΟΥΚΙ– ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
ΛΑΜΠΡΟΣ & ΜΑΙΡΗ ΜΟΣΧΟΥΛΗ-ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
CIRCUS-MUSIC BAR
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΥΓΑ
ΗΠΕΙΡΟΠΛΑΣΤ
Ν. ΠΡΟΚΟΣ-ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΧΑΡΤΙΚΑ-ΒΙΒΛΙΑ
OPEN BAR-ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕΙΡΙΟΣ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΘΟΔΙΚΟ

ΑΠΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ Β΄

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΧΟΛΕΒΑΣ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Κ. ΜΕΝΤΗΣ & ΥΙΟΣ
ELECTRICITY-ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΠΙΠΛΟΓΕΣ- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΛΙΒΑΝΙΤΗΣ
ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΜΟΝΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΧΗΤΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ
ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΑ

Η επόμενη χρονιά όμως σίγουρα δεν θα είναι εύκολη. Η ομάδα των γυναικών θα αγωνίζεται σε ένα όμιλο 14 ομάδων με αποστολές στην Ορεστιάδα- Αλεξανδρούπολη-Καβάλα-Θεσσαλονίκη-Λάρισα κλπ. και σίγουρα το οικονομικό φορτίο θα είναι αρκετά μεγαλύτερο. Καλούμε λοιπόν για άλλη μια χρονιά τους χορηγούς μας παλιούς και νέους να ανταποκριθούν οικονομικά και να στηρίξουν το σύλλογό μας ο οποίος υπόσχεται να φανεί αντάξιος των προσδοκιών όλου του φίλαθλου κόσμου.

Μια ομάδα μία πόλη με τα κορίτσια μας να αποτελούν πηγή διαφήμισης αφού συγκεντρώνουν έντονο ενδιαφέρον σε όλους τους εντός έδρας αγώνες. Βοηθάμε την αγαπημένη ομάδα της πόλης μας και κρατάμε υψηλά το επίπεδο στην πόλη μας.

Σας ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρετε μικρή ή μεγάλη και να είστε σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα θα ανταμειφθείτε για την εθελοντική σας προσφορά!!!

Εκ του ΔΣ