Η αυλαία για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών δεν ήταν η αναμενόμενη για τα κορίτσια του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
 
Η ομάδα του ΓΑΣ προδόθηκε από τα πολλά λάθη που ουσιαστικά έδωσαν τη νίκη στην ομάδα της ΕΑ Λάρισας.
 
Η ομάδα της Λάρισας μπήκε πιο δυνατά στο 1ο σετ και κατάφερε να προηγηθεί με 10-6. Από το σημείο αυτό η ομάδα των κοριτσιών του ΓΑΣ άρχισε να έχει καλύτερη ανάπτυξη στο παιχνίδι και έβρισκε επιθετικές λύσεις. Έτσι κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να προηγηθεί με 15-14. Η καλή αμυντική διάταξη έδινε πολλές αντεπιθέσεις στην ομάδα του ΓΑΣ, όπου με σωστές επιθετικές λύσεις και σταθερή απόδοση στο παιχνίδι, κατέκτησε τελικά το πρώτο σετ με 25-22.
 
Στο δεύτερο σετ η εικόνα αρχικά δεν άλλαξε με τις ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ μέχρι το 18-17. Η Λάρισα φάνηκε πιο πειθαρχημένη στο παιχνίδι της και εκμεταλλευόμενη τα αβίαστα λάθη των κοριτσιών του ΓΑΣ κατάφερε με ένα σερί 8 πόντων να πάρει το σετ με 18-25.
 
Στο τρίτο σετ τα κορίτσια του ΓΑΣ κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς και χωρίς καμία αντίσταση πήραν το σετ με 25-14 δείχνοντας ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο για την πρώτη νίκη.
 
Αν και αρχικά και μέχρι το 17-15 του 4ου σετ τα πράγματα έδειχναν να πηγαίνουν καλά για την ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Εντελώς ξαφνικά χάθηκε η συγκέντρωση στο παιχνίδι και τα πολλά λάθη στο σερβίς την υποδοχή αλλά και στην αμυντική λειτουργία έδωσαν προβάδισμα στην ομάδα της Λάρισας με 21-24. Παρά τη δυσχερή τους θέση οι γυναίκες του ΓΑΣ βρήκαν το σθένος και ισοφάρισαν σε 24-24. Αλλά μέχρι εκεί. Δύο συνεχόμενα λάθη ήταν αρκετά να γκρεμίσουν τα όνειρα και τη Λάρισα να πανηγυρίζει την ισοφάριση σε 2-2 καθώς πήρε το σετ με 24-26.
 
Στο πέμπτο και τελευταίο σετ μόνο η αρχή ήταν καλή για τη γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ καθώς κατάφερε και προηγήθηκε με 4-1. Εδώ έσβησαν τα πάντα και τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 4-8 και τη Λάρισα να πανηγυρίζει μια ανέλπιστη, βάσει της εξέλιξης του παιχνιδιού, νίκη καθώς με άνεση πήρε το σετ με 15-9.
 
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ(2-3):25-22, 18-25, 25-14, 24-26, 9-15
 
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Μπόζιου,Παππά Αικ., Καλουτσάκη, Chabai, Νιακοπούλου/λ, Νταγκοπούλου, Παππά Κλ., Τικμανίδου, Ανουλίδου, Κακαγή, Μίχου, Μπάρλα/λ, Μπουρλή, Τσάμου
 
ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ(Παπαδημητρίου): Τίκα/λ, Δικαστοπούλου, Ζαφειρίου, Μαργαριτοπούλου, Βελεσιώτη, Παπακώστα, Richlieva, Μανδραβέλη, Τσαμόγλου, Καφφέ, Σιώμου, Μαργαριτοπούλου Δ., Βελεσιώτη Ελ.
 
Διαιτητές
Αποστόλου(Α), Τζελέτας(Β), Ζαρογιάννη(Σ)
 
Φωτογραφικό υλικό πατώντας ΕΔΩ
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: