Μεγάλο παιχνίδι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό της Λιμνοπούλας και να πανηγυρίσουν μαζί με τις γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ μια μεγάλη νίκη με 3-2 σετ απέναντι στην ισχυρή φέτος ΕΑ Λάρισας.Παιχνίδι ψυχοφθόρο, με πολλές συγκινήσεις και ανατροπές στο σκορ κράτησε τους φιλάθλους ενθουσιώδεις μέχρι τον τελευταίο πόντο.
Οι γυναίκες του ΓΑΣ μπήκαν πιο δυνατά στο 1ο σετ χωρίς να αφήσουν περιθώρια στην ομάδα της Λάρισας να αλλάξει το ρυθμό του παιχνιδιού. Με πολλές επιθετικές λύσεις και σωστή οργάνωση στο παιχνίδι κατέκτησαν το 1ο σετ με 25-17.
Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Λάρισας ξύπνησε από το λήθαργο ανέβασε στροφές και παρά το αρχικό 12-11 υπέρ της ομάδας του ΓΑΣ κατάφερε να περιορίσει τις επιθετικές ενέργειες της γηπεδούχου παίζοντας οργανωμένη άμυνα, ενώ εκτελούσε με άψογο τρόπο και τις αντεπιθέσεις που δημιουργούσε. Έτσι δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το σετ με 19-25.
Το καλό πρόσωπο για την ομάδα της Λάρισας συνεχίστηκε και στο 3ο σετ. Άμυνα, σέρβις και πολλές επιθετικές λύσεις αλλά και μια Παπαστεργίου να μοιράζει εκπληκτικά το παιχνίδι ήταν αρκετά να αποσυντονίσουν την ομάδα του Κώστα Τσιούπη και να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με 1-2 καθώς επικράτησαν με 16-25.
Οι γυναίκες του ΓΑΣ δεν είχαν πει όμως την τελευταία τους λέξη. Μπήκαν δυνατά στο 4ο σετ και περιορίζοντας τις επιθετικές ενέργειες της αντιπάλου ομάδας άλλαξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Υποδοχή σέρβις και καλές επιλογές της Μπουρλή έδωσαν προβάδισμα στην ομάδα του ΓΑΣ με 7-4. Η Κατερίνα Παππά κάνει το 16-11 και με εκπληκτικό σέρβις αποσυντονίζει την υποδοχή της Λάρισας και εκτοξεύει το σκορ στο 23-11 για να τελειώσει το σετ με 25-12.
Στο Τάι μπρέικ οι ομάδες έδειξαν πάθος για τη νίκη και βάδιζαν μαζί στο χιτσκοκικό φινάλε παίζοντας και οι δύο εκπληκτικό βόλεϊ.
Η ομάδα του ΓΑΣ πάει σε much point στο 14-13 με την Παππά να χάνει το σέρβις ενώ η ομάδα της Λάρισας χάνει την ευκαιρία να πάρει το σετ στο 15-14 καθώς η επιθετικός της πιάνει φιλέ στο κατέβασμα του χεριού.
Με το σκορ στο 15-15 η Τικμανίδου σερβίρει και δίνει δύο άσσους στην ομάδα μας για το 17-15 και ταυτόχρονα μια τεράστια νίκη που πανηγυρίστηκε από όλους όσους βρέθηκαν στο κλειστό του ΠΕΑΚΙ.ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ(3-2):25-17,19-25, 16-25, 25-12, 17-15

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Μπόζιου, Τικμανίδου, Παππά Αικ., Chabai, Μπουρλή, Παππά Κλ., Νιακοπούλου/λ, Καλουτσάκη,  Ντούση, Τάνα,  Παπαματθαιάκη,  Κατσόγιαννου. Κακαγή/λ, Καρυδάκη.
ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ(Κωνσταντινίδης): Παπαστεργίου, Ευθυμιοπούλου/λ, Παπακώστα, Καβριγιάννη, Αλβίζου Μαργαριτοπούλου Μ, Αργυροπούλου Μ., Δικαστοπούλου, , Τσάμογλου, Κυριαζή, Αργυροπούλου Δ., Βελεσιώτη, Μανδραβέλη/λ, Παιδοκούκη.

Διαιτητές:
Αποστόλου(Α), Τζελέτας(Β), ζαρογιάννη(Σ)