Το ανδρικό τμήμα του ΓΑΣ τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει αλματώδη πρόοδο. Στηριζόμενο κυρίως σε νεαρούς αθλητές κατάφερε εκτός της καλής παρουσίας του στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας με την κατάκτηση της 3ης θέσης να αναπτύξει και την ακαδημία του καθώς αγόρια ηλικίας 10 ετών και άνω προπονούνται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Τη φετινή αγωνιστική περίοδο φιλοδοξεί να κάνει το βήμα παραπάνω καθώς οι αθλητές που ανανέωσαν και απαρτίζουν την ομάδα πρόσθεσαν έναν ακόμα χρόνο προπονητικής και αγωνιστικής εμπειρίας.
Έτσι οι Ευριπίδης Αλεξίου, Λάμπρος Σιάμπαλης, Νίκος Βρόσγος, Άγγελος Γερογιάννης, Ζήσης Δήμου, Γιάννης Μιχίδης, Μιλτιάδης Πετράκης, Γιάννης Σταματελόπουλος, Γιάννης και Μανώλης Διτσούδης, Άγγελος Θώδης, Δημήτρης Μότσιος, Αλέξανδρος Σερέτης και Ηλίας Μάρκου θα δώσουν και φέτος το παρόν και θα φορέσουν για μια ακόμη χρονιά τη φανέλα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
Στους παραπάνω, με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, έρχονται να προστεθούν και να ενισχύσουν με τη παρουσία τους τα φετινά αποκτήματα  Χρήστος Κίγκας, Βαγγέλης Καλογήρου και Παναγιώτης Πέτσιος της Φ.Ε. Ιωαννίνων, Στέφανος Σκανδάλης του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων και Δημήτρης Κιοσσές του Πανηπειρωτικού ΓΣ.
Σημαντικές προσθήκες που αναμένεται να βοηθήσουν με την εμπειρία τους την ανδρική ομάδα.
Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι δικά μας παιδιά παραχωρήθηκαν σε άλλα σωματεία προκειμένου να αγωνιστούν στην Α2 εθνική κατηγορία όπως οι Αντώνης Διβάρης στον Μακεδονικό ΓΣ, Κωνσταντίνος Κοκουθάκης και Χρήστος Σιδηρόπουλος στον Πανηπειρωτικό ΓΣ.
Τέλος αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον αθλητή Μανίκα Αλέξανδρο ο οποίος για τέσσερα χρόνια προσέφερε συνεχώς τις υπηρεσίες του τιμώντας τη φανέλα της ανδρικής ομάδας του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Μετά τη λήξη των σπουδών του επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Αλέξανδρε σου ευχόμαστε καλή τύχη με υγεία και καλή σταδιοδρομία.
Τέλος η Διοίκηση εύχεται σε όλους τους αθλητές και το προπονητικό team της ανδρικής ομάδας καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.