Ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή Κο Ιωάννη Σκορίλα για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ο Κος Ιωάννης Σκορίλας, γεννήθηκε στις 28-10-1966, είναι παντρεμένος, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με βαθμό άριστα και με ειδικότητα πετοσφαίριση ενώ είναι μέλος του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών βόλεϊ έχοντας πλούσια αθλητική και προπονητική εμπειρία.
Προπονητής από το 1986 μέχρι και σήμερα σε τμήματα ανδρών – γυναικών αλλά και σε αναπτυξιακά τμήματα συλλόγων όπως ο ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ και ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ είναι σίγουρο ότι θα δώσει με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει σημαντική βοήθεια στο σύλλογό μας.

Ο Γιάννης Σκορίλας τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα είναι Β. Προπονητή στην γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ ενώ θα αναλάβει την εκγύμναση και προπόνηση ενός αγωνιστικού αναπτυξιακού τμήματος κοριτσιών που σύντομα θα ανακοινωθεί από το σύλλογο.
«Το Τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ εύχεται στον Κο Σκορίλα Ιωάννη καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Η δήλωση του κ. Σκορίλα στο asgiannena-volley.gr:

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(ΓΑΣ), τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Σκούρα και το ΔΣ του Συλλόγου που μου δίνουν την ευκαιρία να ασχοληθώ και πάλι με αυτό που πραγματικά αγαπώ πάρα πολύ, το βόλεϊ. Πιστεύω ότι με τη καλή συνεργασία όλων, του σωματείου, των προπονητών, των αθλητριών, των γονέων και με αρκετή δουλειά θα καταφέρουμε όλοι μαζί να πάμε ένα βήμα ακόμα μπροστά το άθλημα που όλοι μας αγαπάμε και το Σύλλογο που υπηρετούμε».