Την παρθενική του συμμετοχή σε προκριματική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών είχε ο σύλλογός μας καθώς τα αγόρια Κ18 του ΓΑΣ ως πρωταθλητές Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Α΄ όμιλο της διοργάνωσης όπου ο σύλλογός μας ανέλαβε τη διοργάνωση.
Στον όμιλο μαζί με την ομάδα μας συμμετείχαν ΝΓΣΘ Ηρακλής, ΜΓΣ Εθνικός και ΓΣ Αντίκυρας.
Το άγχος του πρωτάρη δεν έλειψε από τα αγόρια μας τα οποία την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από την ομάδα του ΓΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ με 3-1 σετ αφού τα χαμένα σετ κρίθηκαν όλα στο 23-25.
Τη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης η ομάδα μας ήταν καλύτερη απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 3-0 σετ.
Την Τρίτη ημέρα τα αγόρια μας έπαιζαν την πρόκριση στην ημιτελική φάση με το Ηρακλή Θεσσαλονίκης και διεκδικούσαν την πρόκριση με 3-0 σετ , πράγμα που δεν έγινε καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε πολύ δύσκολα με 3-2 σετ και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση.
Τα αποτελέσματα:
ΑΣ Γιάννενα-ΓΣ Αντίκυρα: (1-3)
ΑΣ Γιάννενα- ΜΓΣ Εθνικός: (0-3) και
ΝΓΣΘ Ηρακλής – ΑΣ Γιάννενα: (3-2)

Ο σύλλογός μας συμμετείχε αυτή τη χρονιά τόσο με τα αγόρια όσο και με τα κορίτσια στα προημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αποδεικνύοντας το έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του αθλητισμού ανεβάζοντας επιπλέον την πόλη μας στον Πανελλήνιο χάρτη, με την ανάληψη της διοργάνωσης των Αγοριών.

Μια διοργάνωση που για να έρθει εις πέρας βοήθησαν αρκετοί για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εκ μέρους της Διοίκησης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Ιωαννιτών για την πολύτιμη βοήθειά του αλλά και για τον τρόπο που αντιμετώπισε τη διοργάνωση καθώς από την πρώτη στιγμή έδειξε αμέριστο ενδιαφέρον ώστε να συνδράμει στην ανάληψη από μέρους μας του Α΄ ομίλου της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος καθώς και στους χορηγούς που στάθηκαν δίπλα μας παρέχοντας πολύτιμη οικονομική βοήθεια στο σύλλογό μας:

Στα Αγόρια μας ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί με υπομονή όλα αυτά τα χρόνια κατάφεραν να φτάσουν εκεί που πραγματικά αξίζουν. Είναι σίγουρο ότι στο μέλλον θα έχουν και άλλες επιτυχίες μεγαλύτερου βεληνεκούς.

Ο σύλλογός μας θα συνεχίσει και στα αγόρια το πολύτιμο έργο που επιτελεί και είναι σίγουρο ότι στο μέλλον θα έρθουν μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΑΣ Γιάννενα(Τσιούπης): Ντανίκας, Τσιούπης/λ, Υφαντής Αθ.,Τάτσης Αλ., Τάτσης Ν., Σάσσι-Αναγνώστου, Τασιούλας Αρ., Υφαντής Ι.,Υφαντής Ευτ., Μπούκας Μ., Ζιάβρος Ορ.