Σε ένα καθοριστικό παιχνίδι οι γυναίκες του ΓΑΣ βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα που χρειάζονταν και πήραν νίκη οξυγόνο, μέσα στο πολικών συνθηκών κλειστό γυμναστήριο της Ελασσόνας, επί της τοπικής ΓΣΕ Ελασσόνας με 1-3 σετ.
Οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν διαφορά ασφαλείας τεσσάρων πόντων την οποία και κράτησαν μέχρι το 20-16. Στο σημείο αυτό τα λάθη των παικτριών της ομάδας του ΓΑΣ σε συνδυασμό με την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας της Ελασσόνας μετέτρεψαν το μονότονο σκηνικό σε ντέρμπι με την ομάδα της Ελασσόνας να παίρνει τελικά το σετ οριακά μετά από εναλλαγές στο προβάδισμα του σκορ με 29-27.
Οι γυναίκες του ΓΑΣ στα επόμενα τρία σετ έδειξαν χαρακτήρα ομάδας και κατάφεραν με καλή αμυντική λειτουργία να περιορίσουν τις επιθετικές ενέργειες της αντιπάλου ομάδας. Στις αντεπιθέσεις που δημιούργησαν προκάλεσαν πολλά προβλήματα στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας της Ελασσόνας η οποία δε μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.
Το τελικό 1-3 ήρθε δίκαια με την ομάδα του ΓΑΣ να σπάει τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και να ξεφεύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Επόμενος αντίπαλος, στο κλειστό του ΠΕΑΚΙ το Σάββατο 24/11/2018 και ώρα 18:00, η ομάδα του ΑΣΚ Λαγκαδά με μοναδικό στόχο τη νίκη σε ένα παιχνίδι στο οποίο τα έσοδα θα διατεθούν στην αθλήτρια του συλλόγου μας Τόλλιου Ελένη η οποία βρίσκεται σε ανάρρωση μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε πρόσφατα εξαιτίας προσωπικού προβλήματος που διαπίστωσε.
ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ-ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (1-3): 29-27, 22-25, 22-25, 17-25
ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Παναγιώτου Β.): Δίρβα, Ζιάκου(λ0), Παπαδοπούλου, Χατζηβασίλη, Καλογήρου, Κορακίδη, Τσίμπα, Κυριλλίδη, Διβράμη, σιγγέλη, Μπαλογιάννη, Γεωργιάδη, Παναγιώτου, Σεβαστού(λ).
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης Κ.): Μαγκλάρα, Αδάμου(λ), Ντέρου, Καρακατσιάνη, Σαρλή, Τσελλίδη, Παππά-Ζώη, Σαββάογλου, Κουκουτή Ολ., Κατσόγιαννου, Μπόζιου, Τοπάλη.
Διαιτητές:
Χλωρός(Α) – Χουλιαρόπουλος(Β) – Νταβαρούκα(Σ)