Παράσταση για ένα ρόλο είχε τελικά το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ καθώς οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ επικράτησαν εύκολα της ομάδας της ΚΟΡΙΝΘΟΥ με 3-0 σετ πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.AS GIANNENA-KORINTHOSΤα κορίτσια του ΓΑΣ έπαιξαν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής χρονιάς είχαν πολύ καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι τους, ενώ υποδοχή μπλοκ, άμυνα και σωστές επιθετικές λύσεις δημιουργούσαν πολλά προβλήματα στην ομάδα της ΚΟΡΙΝΘΟΥ η οποία παρά τη στήριξη των φιλάθλων τους, που ακολούθησαν για να ενισχύσουν την ομάδα τους, δε μπορούσε να βρει ρυθμό.
Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι η ομάδα της ΚΟΡΙΝΘΟΥ δεν πήρε προβάδισμα σε κανένα σετ και μόλις στο δεύτερο σετ κατάφερε να πλησιάσει στο σκορ κάνοντας το 21-20. Έτσι τα κορίτσια του ΓΑΣ που έψαχναν το πρώτο εντός έδρας τρίποντο το κατάφεραν πιο εύκολα από ότι περίμεναν καθώς επικράτησαν κατά κράτος των φιλοξενούμενων.
Το τελικό 3-0 στα σετ αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα των δύο ομάδων με την ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ να πετυχαίνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.
ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. – Α.Σ.Π.ΚΟΡΙΝΘΟΣ (3-0): 25-13, 25-20, 25-21
ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.(Τσιούπης-Βίτσιος): Παπάζογλου, Μαγκλάρα, Λάγκα, Κλούμπα,, Στεφάνου Στ.(λ)., Τζαλαλή Κ., Ασημακίδου, Βαρτζιώτη, Χαρατζόγλου, Μπιρλαντεάνου, Τζαλαλή Σ., Ντέρου, Στεφάνου Σωτ., Παππά-Ζώη(λ)
Α.Σ.Π.ΚΟΡΙΝΘΟΣ(Μπούκουρας): Παναγοπούλου, Μπούκουρα, Ελευθερίου, Δημητριάδη, Αλατζάκη, Βακάλογλου, Καραβούλη, Δημητροπούλου, Μπίσκου, Τομαρά, Χατζησοφρονίου, Μαργαρίτη
Διαιτητές:
Μπαλτζώης(Α) – Φλούδας(Β) – Χρήστου(Σ)

Φωτογραφικό υλικό στα παρακάτω link:

link_1
link_2