Η ομάδα της Σταυρούπολης αν και έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για παραμονή στην κατηγορία δε μπόρεσε να φανεί ικανή να το καταφέρει καθώς έπεσε σε καλή αγωνιστική ημέρα των γυναικών του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τις γυναίκες του ΓΑΣ όπου με τρία διαδοχικά μπλοκ έκαναν το σκορ 3-0. Στη συνέχεια οι επιθετικές ενέργειες των κοριτσιών της Σταυρούπολης έπεφταν στο καλό μπλοκ αλλά και στην καλή αμυντική διάταξη των γυναικών μας, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να δημιουργεί πολλές αντεπιθέσεις τις οποίες εκτελούσε με απόλυτη ακρίβεια. Έτσι το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε χωρίς δυσκολία με 25-15.

Στο δεύτερο και τρίτο σετ η εικόνα δεν άλλαξε με την ομάδα της Σταυρούπολης να συνεχίζει να δυσκολεύεται να βρει λύσεις και τις γυναίκες μας να εκτελούν άριστα τις αντεπιθέσεις που δημιουργούσαν. Συνεχίζοντας το καλό σερβίς που ξεκίνησαν από το 1ο σετ δε δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν στα σετ με 25-12 και 25-21, κατακτώντας μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ- ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (3-0): 25-15, 25-12, 25-21.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Μπόζιου, Παππά Αικ., Chabai, Καλουτσάκη, Καρυδάκη/λ, Ντούση, Τάνα, Τικμανίδου, Θεοπίστου/λ, Τσιαμούρα, Μπουρλή, Κακαγή,.

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ(Ακριτίδης): Καδίρη, Τάκη, Παπά/λ, Τζόβενου, Μουρατίδου, Καλέση, Κουτσολουκά, Παπακωνσταντίνου, Ερκέκογλου/λ, Σουλταφερίδου, Μιχαηλίδου

Διαιτητές:
Αποστόλου(Α), Γκοργκόλης(Β), Ζαρογιάννη(Σ)

Φωτογραφικό Υλικό ΕΔΩ