Τα τμήματα ακαδημιών βόλεϊ του ΓΑΣ, μετά την αποχώρηση από το Epirus Sport Center, ανοίγουν και πάλι τις πόρτες εκμάθησης του αθλήματος στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες για τη νέα αγωνιστική περίοδο στα κλειστά γυμναστήρια του 6ου ΕΠΑΛ, 3ου Γυμνασίου και Λυκείου Ανατολής.
Αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 χρονών και άνω που έχουν ήδη εγγραφεί στην ακαδημία μας αλλά και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν και να γνωρίσουν το ομορφότερο άθλημα δίνουν το πρώτο τους ραντεβού στα κλειστά γυμναστήρια προπόνησης σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
• Πέμπτη 31/8/2023
6ο ΕΠΑΛ (Αρσένη Γεροντικού 3, Βελισσάριος – Σεισμόπληκτα)
19.00-20.00 για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού
20.00-21.00 για κορίτσια και αγόρια Γυμνασίου Λυκείου.
• Παρασκευή 1/9/2023
3ο Γυμνάσιο(Αμπελόκηποι, Είσοδος από Ζυγούρη 6 και από Δημουλίτσα Πατατούκα 26)
18.00-19.00 για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου
Όλα τα παιδιά που ανήκουν στα ΜΙΝΙ, προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου αλλά και όσα επιθυμούν να γραφτούν στην ακαδημία μας θα πρέπει να βρίσκονται στις καθοριζόμενες συναντήσεις ώστε να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο και υπεύθυνο ακαδημιών Κο Σκούρα Γεώργιο και από τους προπονητές μας(Κώστα Τσιούπη, Παπάζογλου Βίκυ, Ράνια Ντούση, Νότη Ντανίκα και Ανδρέα Κοντογιάννη) για τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων και των προγραμμάτων προπόνησης.
Ενημερώνουμε επίσης τους γονείς και τα παιδιά των ακαδημιών μας, προς αποφυγή σύγχυσης παραπληροφόρησης και εσφαλμένων μηνυμάτων, ότι ο Στουγιάννος Χρήστος δεν αποτελεί πλέον μέλος του προπονητικού team της ομάδας μας καθώς ενεργών προς ίδιον όφελος και εκμεταλλευόμενος τη δυναμική της ομάδας μας διάλεξε, μετά από μεθοδευμένες μυστικές συναντήσεις με τους ιθύνοντες του κέντρου, να παραμείνει στο σωματείο ΑΤΛΑΣ το οποίο δεν έχει ενεργό άθλημα πετοσφαίρισης αναγνωρισμένο ούτε από την ΕΟΠΕ και ΕΣΠΕΔΕ ούτε και από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Γνώρισε λοιπόν και εσύ το βόλεϊ μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον που προσφέρουν οι ακαδημίες του ΓΑΣ, του πρώτου σε ακαδημίες συλλόγου στην πόλη μας, με τη βοήθεια έμπειρων προπονητών και ζήσε συναρπαστικούς αγώνες με τα αναπτυξιακά και τα τμήματα μίνι αλλά και με τη γυναικεία και ανδρική ομάδα.
Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα, δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις! Η ανακάλυψη της ομορφιάς του συγκεκριμένου αθλήματος θα σου δημιουργήσει ένα πλήθος όμορφων συναισθημάτων!!!
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ:
«Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, Αθλητές και Αθλήτριες βόλεϊ του Συλλόγου μας, ένα θερμό καλωσόρισμα από τη Διοίκηση και εμένα προσωπικά σε εσάς που είστε το επίκεντρο της προσοχής και της διαρκούς προσπάθειάς μας.
Η ακαδημία βόλεϊ του ΓΑΣ βασίζεται στη γνώση, την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και στην αγάπη των προπονητών μας.
Η επιλογή σας να εμπιστευθείτε το παιδί σας στους προπονητές και τις υποδομές του συλλόγου μας, ήταν σίγουρα μια πολύ σημαντική απόφαση. Εμείς με τη σειρά μας αφού σας ευχαριστήσουμε για την απόφασή σας να εμπιστευτείτε το σύλλογό μας – και ειδικότερα το τμήμα volley – για την άθληση και την ανάπτυξη των παιδιών σας, δεσμευόμαστε ότι θα προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν έμψυχο δυναμικό και τις υποδομές μας σε αυτή την κατεύθυνση.
Σας βεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να επιτύχετε τους στόχους και τις επιδιώξεις σας στον υγιή στίβο του αθλητισμού.
Οι έμπειροι προπονητές και η διοίκηση του συλλόγου θα είναι πάντα δίπλα σας και το ίδιο ζητάμε και από εσάς με αποκλειστικό σκοπό και στόχο να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε τους αθλητές και τις αθλήτριές μας, που ήδη έχουν αρχίσει και εντάσσονται στα αγωνιστικά τμήματα των ανδρών και γυναικών αλλά και στις Εθνικές μας ομάδες.
Είμαστε σίγουροι ότι η προσωπική σας ανάπτυξη και η συστηματική ομαδική προσπάθεια θα φέρουν επιτυχίες οι οποίες θα μας κάνουν όλους υπερήφανους για το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειάς σας.Το τμήμα βόλεϊ και η Διοίκηση του συλλόγου, θα είναι πάντοτε υποστηρικτής σας”.Με εκτίμηση εκ μέρους του ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σκούρας Γεώργιος