Στη λύση συνεργασίας με το Epirus Sport Center προχώρησε η Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ καθώς υπήρχε ασυμφωνία φιλοσοφίας και απόψεων ως προς τον περαιτέρω τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών και αναπτυξιακών τμημάτων.
Βασική αιτία λύσης της συνεργασίας μας ήταν η απαίτηση των ιδιοκτητών του κέντρου δημιουργίας συλλόγου ακαδημιών που θα ονομάζονται ΑΤΛΑΣ (χωρίς να υπάρχει ενεργό άθλημα πετοσφαίρισης του σωματείου αυτού) και οι οποίες θα λειτουργούσαν μόνο προς οικονομικό όφελος του κέντρου αφού θα γυμνάζονταν στο κλειστό γυμναστήριο του Epirus, αλλά δε θα μπορούσαν να συμμετέχουν σε αγώνες με την ονομασία ΑΤΛΑΣ λόγω οικονομικών επιβαρύνσεων που θα προέκυπταν. Ως συνέπεια, το οικονομικό κόστος για τη συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών μας σε αγώνες πανελληνίου και περιφερειακού επιπέδου θα βάρυνε αποκλειστικά τον σύλλογό μας.
Κύριος σκοπός του Σωματείου μας ήταν και θα είναι η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών και αθλητριών του για τη συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες.
Περαιτέρω σκοποί του είναι η ενίσχυση του πνεύματος της αθλητικής άμιλλας, της ομαδικότητας και αλληλεγγύης, η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, η εξέλιξη των φυσικών ικανοτήτων και η δημιουργία ηθικών και ισχυρών χαρακτήρων σύμφωνα με τις βασικές αρχές του φίλαθλου πνεύματος.
Η πραγματοποίηση των παραπάνω σκοπών επιδιώκεται με την καλλιέργεια και ανάπτυξη φυτωρίων αθλητών και αθλητριών, καθώς και τμημάτων μικρών ηλικιών, με την οργάνωση και δημιουργία αγωνιστικών τμημάτων και τη συνεργασία με φορείς και σωματεία εντός και εκτός Ελλάδας που προσπαθούν για την πραγματοποίηση των ίδιων σκοπών.
Ο σύλλογός μας, που όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του ξόδεψε, διοικητικά και προπονητικά, αμέτρητες ώρες ώστε να φανεί αντάξιος των αθλητικών εξελίξεων οργανώνοντας άριστα τις ακαδημίες του με έμπειρους προπονητές τα αποτελέσματα των οποίων φάνηκαν σε Πανελλήνιο επίπεδο, δε θα γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης κανενός.
Αποχωρούμε από το Epirus μαζί με τους προπονητές μας Τσιούπη Κώστα, Παπάζογλου Βίκυ και Ντούση Ράνια καθώς και με τους Ντανίκα Νότη, Κοντογιάννη Ανδρέα και Υφαντή Κώστα και συνεχίζουμε στα γυμναστήρια που ανακαινίσθηκαν πρόσφατα (3ο Γυμνάσιο και 6ο ΕΠΑΛ), αλλά και στο Λύκειο Ανατολής, τη δουλειά που έχουμε μάθει καλά τα τελευταία χρόνια και είχε ως αποτέλεσμα τη στελέχωση Εθνικών ομάδων με αθλητές και αθλήτριές μας.
Καλούμε λοιπόν τα παιδιά και τους γονείς των ακαδημιών μας να έρθουν σε επικοινωνία με το σύλλογό μας ώστε να ενημερωθούν για τα νέα προγράμματα τα οποία θα εφαρμοστούν τη νέα χρονιά καθώς και τα γυμναστήρια προπόνησης, συνεχίζοντας να μας δείχνουν την ίδια εμπιστοσύνη που μας δείχνουν από την αρχή της δημιουργίας του συλλόγου.
Ο ΓΑΣ, εκτός του ότι έχει γίνει μια αθλητική κυψέλη που αναπτύσσει και εξελίσσει αθλητές και αθλήτριες του βόλεϊ, αποτελεί πλέον και έναν υγιή αλλά και καλά οργανωμένο σύλλογο που προσφέρει οικογενειακό κλίμα και βασίζεται στη γνώση, την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και την αγάπη των προπονητών μας.
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει για όλα τα τμήματα τα οποία θα είναι ολιγομελή για την καλύτερη δυνατή προπόνηση.Έλα κοντά στον ΓΑΣ και μάθε το βόλεϊ που ζητάς!!!Πληροφορίες – Εγγραφές:
Τηλ. 6942027592