Για Τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική οι γυναίκες του ΓΑΣ αν και δεν έπιασαν καλή απόδοση κατάφεραν να επικρατήσουν στο τάι μπρέικ με 3-2 σετ σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο.
Σε ένα παιχνίδι όπου, πριν την ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Γυναικών, και οι δύο ομάδες διεκδικούσαν την είσοδό τους στα play-off για άνοδο στην preleague, η ομάδα του ΓΑΣ ήταν πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της και κατάφερε τελικά να πανηγυρίσει τη νίκη.
 
Στο πρώτο σετ αν και η ομάδα του ΓΑΣ μπόρεσε να οργανώσει καλύτερα το παιχνίδι της, δε μπορούσε να διευρύνει τη διαφορά στο σκορ αφού η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στο δικό της υποτονικό ρυθμό όπου η ομάδα μας έκανε αρκετά λάθη που κρατούσαν το σκορ σε απόσταση αναπνοής. Τελικά με ατομικές ενέργειες της Chabai, όπου ήταν και MVP του αγώνα μπόρεσε να κατακτήσει το σετ με 25-22.
Στο δεύτερο σετ ο υποτονικός ρυθμός του παιχνιδιού δεν άλλαξε και η ομάδα μας φαινόταν εγκλωβισμένη επιθετικά αλλά και επιρρεπής στα λάθη. Οι γυναίκες του ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της ομάδας μας και από τα μέσα του σετ πήραν ελαφρύ προβάδισμα όπου διατήρησαν μέχρι το τέλος κατακτώντας τελικά το σετ με 21-25.
Στο τρίτο σετ αρχικά η ομάδα του ΠΑΣ κυριάρχησε σε όλους τους τομείς με τις γυναίκες μας να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο και να μη μπορούν να βρουν ρυθμό στο παιχνίδι. Το σκορ εκτοξεύτηκε στο 7-21 για την ομάδα του ΠΑΣ, αλλά οι γυναίκες μας δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ως δια μαγείας η ομάδα μας άρχισε να βγάζει το πραγματικό της εαυτό οργάνωσε τέλεια το παιχνίδι της και με καλό μπλοκ δημιουργούσε συνεχώς αντεπιθέσεις και μετατρέποντας το σκορ σε 17-21. Οι γυναίκες του ΠΑΣ δεν ήξεραν που πατούσαν στο γήπεδο με το σκορ γρήγορα να μετατρέπετε σε 21-23, αλλά τελικά ο ΠΑΣ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με 1-2 αφού κατέκτησε τελικά το σετ με 22-25. Στο τέταρτο σετ οι γυναίκες μας συνέχισαν τον καλό τους εαυτό οργάνωσαν το παιχνίδι τους και με καλή αμυντική λειτουργία δημιούργησαν πολλές αντεπιθέσεις κατακτώντας τελικά σχετικά εύκολα το σετ με 25-20, οδηγώντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.
Στο πέμπτο σετ ο ΓΑΣ ήταν καλύτερος και μετά το 7-8 πήρε κεφάλι στο σκορ και έβαλε τα θεμέλια για μια μεγάλη νίκη, την οποία και κατέκτησε τελικά αφού επικράτησε με 17-15.
Η ομάδα μας κατέκτησε ακόμη μια μεγάλη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα στο οποίο δυστυχώς η βαθμολογική μας θέση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς η μεγάλη αγωνιστική απραξία των γυναικών το διάστημα συμμετοχής της αθλήτριάς μας Ελπίδας Τικμανίδου με την Εθνική Παγκορασίδων έπαιξε καταλυτικό ρόλο αφού η ομάδα μας αναγκάστηκε για ένα μήνα περίπου να δίνει διπλά παιχνίδια στα οποία πολλές αθλήτριες λόγω υποχρεώσεων δε μπόρεσαν να ακολουθήσουν με αποτέλεσμα να έχουμε πολλές βαθμολογικές απώλειες.
 
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (3-2): 25-22, 21-25, 22-25, 25-20, 17-15.
 
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Μπόζιου, Τικμανίδου, Παππά Αικ., Chabai, Καλουτσάκη, Νιακοπούλου/λ, Καρυδάκη, Ντούση, Παππά Κλ., Κατσόγιαννου, Θεοπίστου/λ, Τσιαμούρα, Μπουρλή, Κακαγή.
 
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(Μπράγια): Χαμπιλομάτη, Αδάμου/λ, Δασκάλου, Τερζίου, Λεράκη, Sobchvk, Πετρουγάκη, Βασιλείου Παυλ., Βασιλείου Χρυσ., Δραγατσούλη/λ, Πάντου, Γούλα, Λαμπρούση, Μάντη.
 
Διαιτητές:
Γκοργκόλης (Α), Τζελέτας(Β), Χρήστου(Σ)