Τα Τρίκαλα έπαιξαν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά και παραλίγο η ομάδα του ΓΑΣ να γίνει το εξιλαστήριο θύμα της.

Με αγωνιστική διάθεση τα κορίτσια των Τρικάλων αιφνιδίασαν και μπόρεσαν από την αρχή του 1ου σετ να πάρουν διαφορά έξι πόντων. Οι γυναίκες του ΓΑΣ έδειχναν να μη μπορούν να αντισταθούν στις ορέξεις του Ασκληπιού και κάνοντας μέτριο παιχνίδι έχασαν το πρώτο σετ εύκολα με 18-25.

Στο δεύτερο και πιο κρίσιμο όπως εξελίχθηκε σετ η εικόνα της γυναικείας ομάδας του ΓΑΣ άλλαξε και με καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι κατάφεραν να ισορροπήσουν τον αγωνιστικό ρυθμό της ομάδας του Ασκληπιού. Το παιχνίδι με μικρές εναλλαγές στο σκορ έφτασε στην κόψη του ξυραφιού με την γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ να είναι πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία και να κατακτά τελικά το σετ με 28-26.

Στο τρίτο σετ η ομάδα του ΓΑΣ ανέβασε και άλλο την απόδοσή της είχε διάρκεια στο παιχνίδι της και μπόρεσε στο τέλος να κάμψει την αντίσταση του Ασκληπιού παίρνοντας το σετ με 25-22.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα του ΓΑΣ έδειχνε ότι θα κάνει περίπατο καθώς προηγήθηκε εύκολα με 19-11. Η ομάδα του Ασκληπιού άρχισε σταδιακά να ροκανίζει τη διαφορά και κατάφερε με σπουδαίο ντεμαράζ να κάνει το 24-24. Όμως και πάλι στα κρίσιμα σημεία η ομάδα του ΓΑΣ ήταν πιο ψύχραιμη και κατόρθωσε να πάρει το σετ με 27-25

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (3-1): 18-25, 28-26, 25-22, 27-25

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Βίτσιος-Σκορίλας): Παπάζογλου, Στεφάνου Στ.(λ), Μαγκλάρα Χρυσ., Λάγκα, Μαγκλάρα Γ., Κατσόγιαννου, Σαββάογλου, Βολυράκη, Κουκουτή Ολ., Αδάμου(λ), Μπιρλαντεάνου, Ντέρου, Τσελλίδη, Τάσση.

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ(Βασίλεβα): Βουλγαράκη, Κότσιρα(λ), Μπόζιου, Κωστοπούλου, Κόκκαλη, Σκέμπι, Παπαθεοδώρου, Χατζηχριστοδούλου, Λάϊου, Ταμπρατζή, Αναστασίου, Σούλκο, Γεωργίου.

Διαιτητές: Παυλάκης(Α) – Μπαλτζώης(Β) – Ζαρογιάννη(Σ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ