Σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι , οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ υποχρέωσαν την ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας στη δεύτερη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του ΓΑΣ αφού εκμεταλλευόμενος την αδράνεια και την κακή υποδοχή της Πρέβεζας πήρε διαφορά στο σκορ κάνοντας το 12-5. Στη συνέχεια η ομάδα της Πρέβεζας ανέβασε σταδιακά την απόδοσή της και με επιθετικές ενέργειες κυρίως της Τοτσίδου και Parshyna ψαλίδισε τη διαφορά κάνοντας το 14-12. Οι γυναίκες του ΓΑΣ συνέχισαν το καλό αγωνιστικό τους προφίλ και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με 20-17. Αδικαιολόγητα λάθη δίνουν τη δυνατότητα στην Πρέβεζα να ελπίζει στην κατάκτηση του 1ου σετ αφού κατάφερε να ισοφαρίσει σε 22-22, αλλά χωρίς την ανάλογη συνέχεια καθώς η αντίδραση της ομάδας μας ήταν άμεση και αποτελεσματική κάνοντας το 25-22 βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες είχαν δημιουργηθεί από την αντίπαλη ομάδα.

Στο 2ο σετ η Πρέβεζα πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και εκμεταλλευόμενη τα πολλά και συνεχόμενα λάθη των γυναικών μας κατέκτησε εύκολα το σετ με 12-25 αφού μπόρεσε να επικρατήσει σε όλους του τομείς.
Στο 3ο σετ έγινε πραγματική μάχη με πολλές φάσεις διαρκείας αλλά και πολλές τελειωμένες αντεπιθέσεις και από τις δύο ομάδες. Το προβάδισμα στο σκορ που πήρε ο ΓΑΣ με 15-12 δεν ήταν αρκετό αφού η ομάδα της Πρέβεζας εκμεταλλευόμενη μια μικρή ολιγωρία των γυναικών μας πήρε κεφάλι στο σκορ με 21-22 για να κατακτήσει τελικά, στις λεπτομέρειες, το σετ με 23-25.
Στο 4ο σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ αν και έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο μπόρεσαν να σηκώσουν ανάστημα και με τη βοήθεια του συγκλονιστικού φίλαθλου κόσμου να παίξουν και πάλι στα ίσα το παιχνίδι. Το αρχικό 4-7 δεν ήταν ικανό να πτοήσει τις γυναίκες μας και με καλό σερβίς αλλά και πολλές τελειωμένες αντεπιθέσεις που δημιουργούσαν χάρις την καλή τους αμυντική διάταξη πήραν κεφάλι στο σκορ με 20-18. Με σταθερή απόδοση μέχρι το τέλος του σετ έκαναν την ισοφάριση κατακτώντας το με 25-22.

Στο τάι μπρέικ οι ομάδες έδωσαν ρεσιτάλ αφού το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο από την αρχή. Οι γυναίκες του ΓΑΣ έχασαν το πλεονέκτημα του 13-12 με την Πρέβεζα να ανατρέπει το σκορ σε 13-14. Οι γυναίκες του ΓΑΣ έδειχναν να έχουν πάθος για τη νίκη και δεν έχασαν την ψυχραιμία τους. Μπόρεσαν να οργανώσουν άψογα το παιχνίδι τους όταν βρίσκονταν πίσω στο σκορ και με τη συμπαράσταση του κόσμου κατάφεραν να αποκτήσουν πλεονέκτημα νίκης με άσσο της Chabai κάνοντας το 21-20. Στην επόμενη φάση καλή αμυντική ενέργεια της ίδιας και καλά εκτελεσμένη επίθεση της Τικμανίδου έδωσαν τη νίκη στις γυναίκες μας μια νίκη που ανήκει σε όλες ανεξαιρέτως τις αθλήτριες οι οποίες ήταν μια γροθιά από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού με εξαιρετική απόδοση όλες.

Εκ μέρους της Διοίκησης,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ,

σε όλους όσους παραβρέθηκαν και γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας και με τη συμπαράστασή τους ώθησαν τις γυναίκες μας σε μια μεγάλη νίκη. Επίσης στις γυναίκες της ομάδας μας για το πάθος που επέδειξαν καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα και στις αθλήτριες και των δύο ομάδων για την αγωνιστική τους συμπεριφορά και ευπρέπεια.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ- ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (3-2): 25-22, 12-25, 23-25, 25-22, 22-20.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Μπόζιου, Τικμανίδου, Παππά Αικ., Chabai, Καλουτσάκη, Νιακοπούλου/λ, Καρυδάκη, Ντούση, Τάνα, , Κατσόγιαννου, Θεοπίστου/λ, Τσιαμούρα, Μπουρλή, Κακαγή,.

ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ(Τσεκούρας): Τοτσίδου, Κοσμίδου/λ, Θεοδωράκη, Parshyna, Ζιώγου, Σιούλα, Κούκα, Τζαλαλή, Μητσοπούλου, Ηλιάδη, Πατακιάρα/λ, Μέλου.

Διαιτητές:
Αποστόλου(Α), Γκοργκόλης(Β), Χρήστου(Σ)