Οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ κατάφεραν να ανατρέψουν τα προγνωστικά και να πάρουν καθαρή νίκη στο ΕΑΚ Λάρισας επί του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού.
 
Παιχνίδι για γερά νεύρα με την ομάδα του Λαρισαϊκού να ξεκινά πιο καλά στο πρώτο σετ αλλά χωρίς να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Η ομάδα της Λάρισας έδειχνε να βρίσκει καλύτερα λύσεις μέχρι τα μισά του σετ όπου και προηγήθηκε αρχικά με 11-8. Η ομάδα του ΓΑΣ βελτιώντας αρχικά το μπλοκ άρχισε να κλείνει διαδρόμους στην ομάδα της Λάρισας και με μια σειρά επιθετικών επιλογών από όλες τις θέσεις ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και προηγήθηκε με 16-17. Ακολούθησε πραγματική μάχη πόντο πόντο μέχρι το 23-23. Η ομάδα όμως του ΓΑΣ φάνηκε πιο συγκεντρωμένη στο τέλος και πήρε το σετ με 23-25.
 
Με κεκτημένη ταχύτητα στο δεύτερο σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την ομάδα του Φιλαθλητικού η οποία έδειχνε να μη μπορεί να βρει λύσεις και να προηγηθεί με 5-11. Τα κορίτσια όμως του Πνάκα άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματά τους και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 14-14. Οι γυναίκες του ΓΑΣ όμως και πάλι μετά από ένα ξέφρενο παιχνίδι αμυντικής και επιθετικής κυριαρχίας πήραν το σετ με 21-25.
 
Με μια ομάδα σαν τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό δε μπορείς να χαλαρώσεις ούτε δευτερόλεπτο γιατί μπορεί να επιστρέψει σε κάθε στιγμή στο παιχνίδι. Αν και αρχικά στο τρίτο σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ το πέτυχαν και μάλιστα προηγήθηκαν με 7-6 στη συνέχεια έχασαν για λίγο τη συγκέντρωσή τους και τα κορίτσια του Φιλαθλητικού πήραν κεφάλι με 16-12. Η συνέχεια ανήκει στο ΓΑΣ όπου με καλή αμυντική διάταξη αλλά και πολλές τελειωμένες επιθέσεις μπόρεσε να γυρίσει το σκορ σε 17-16. Ακολούθησε και πάλι το ίδιο σκηνικό του πρώτου σετ με τις ομάδες να πηγαίνουν μαζί αλλά στο τέλος πιο ψύχραιμα τα κορίτσια του ΓΑΣ πήραν το σετ με 23-25 και ταυτόχρονα μια νίκη μεγάλης σημασίας.
 
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ – ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (0-3):23-25, 21-25, 23-25
 
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Πνάκας): Κουτρουμπή Ανδρ., Ευθυμιοπούλου/λ, Βαϊοπούλου, Γαργάλα, Νταφοπούλου, Μπέη, Κουτρουμπή Ειρ., Καρακίτσιου, Μπαζιάνα, Παραφέστα, Ζιώγα, Κατσάρα
 
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Χαρατζόγλου, Μπόζιου, Παππά Αικ., Chabai, Νιακοπούλου/λ, Καλουτσάκη, Παππά Κλ., Τικμανίδου, Ανουλίδου/λ, Κακαγή, Μπουρλή, Τσάμου, Μπάρλα
 
Διαιτητές: Παρασκευάς(Α), Σκορδαρά(Β), Καραβέκα(Σ)
 
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ volleynewsthessalias
 
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ volleynewsthessalias