Συνέχισαν με νίκη και τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας οι γυναίκες του ΓΑΣ καθώς επικράτησαν της ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ με 3-2 σετ σε ένα παιχνίδι που αν και αρχικά φαινόταν εύκολο για τις γυναίκες μας εξελίχτηκε σε πραγματικό ντέρμπι.
Στην αρχή των δύο πρώτων σετ είχαμε μοιρασμένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο. Η γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ήταν πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της και κατάφερνε με καλή υποδοχή και πολλές επιθετικές λύσεις στα μέσα των σετ να παίρνει μια διαφορά 3-4 πόντων την οποία και διατηρούσε μέχρι το τέλος. Έτσι τα δύο πρώτα σετ πήγαν στην ομάδα του ΓΑΣ και τα δύο με 25-22.

Στο τρίτο σετ αν και αρχικά η ομάδα του ΓΑΣ έδειχνε ότι θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο πολλά λάθη έδιναν πόντους στην ομάδα της Σταυρούπολης η οποία βελτιώνοντας σέρβις και μπλοκ κατόρθωσε να περιορίσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας μας η οποία έχασε τελικά το σετ με 21-25.

Στο τέταρτο σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ έδειξαν σημάδια κόπωσης μετά τα μέσα του σετ, η ανάπτυξη του παιχνιδιού είχε πολλά προβλήματα, ενώ παρουσίασαν και κάποια κενά στην άμυνα τα οποία σε συνδυασμό με την καλή αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας της Θεσσαλονίκης έδωσαν το σετ στην ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ με 21-25.

Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ φάνηκαν πιο συγκεντρωμένες στο παιχνίδι κατάφεραν με καλές επιθετικές λύσεις να πάρουν προβάδισμα και να κάνουν το 14-11. Η Σταυρούπολη δεν είχε πει όμως την τελευταία της λέξη και κατάφερε να ισοφαρίσει το σετ σε 14-14 και να περάσει και μπροστά με 15-16. Όμως τα κορίτσια του ΓΑΣ έστω και την τελευταία στιγμή φάνηκαν ψύχραιμα και πήραν το σετ με 18-16 δίνοντας στην ομάδα μας δύο πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (3-2): 25-22, 25-22, 21-25, 21-25, 18-16

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Βίτσιος-Σκορίλας -Σταματελόπουλος): Παπάζογλου, Στεφάνου Στ.(λ), Μαγκλάρα Χρυσ., Λάγκα, Μαγκλάρα Γ., Καρκαδάκη, Σαββάογλου, Βολυράκη, Κουκουτή Ολ., Αδάμου(λ), Μπιρλαντεάνου, Ντέρου, Τσελλίδη, Τάσση.

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ(Αμπατζής Διαμαντής)

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ(Ακριτίδης): Παπουλίδου, Καδίρη, Βερνάρδου(λ), Ανεσιάδου, Βουγιουκλίδου, Νικούλη, Τζοβένου, Παπάζογλου, Χατζηνικολάου, Ζηνωνίδου, Σταφυλίδου, Γεωργιάδου(λ).

Διαιτητές: Μπαλτζώης(Α) – Παυλάκης(Β) – Ζαρογιάννη(Σ)

Φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ