Ποδαρικό με νίκη έκαναν οι άνδρες του ΓΑΣ για το 2023 καθώς στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς πέρασαν νικηφόρα από την Άρτα κερδίζοντας τον τοπικό ΓΣ ΑΡΤΑΣ με 0-3 σετ.Σε ένα παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες φάνηκαν ανέτοιμες λόγω των διακοπών που μεσολάβησαν, επικράτησε η ομάδα με τα λιγότερα λάθη.
Από την ομάδα μας χρησιμοποιήθηκαν και οι έντεκα παίχτες που είχε στην αποστολή του ο coach καθώς και ο νεοαποκτηθείς Γεροδήμος Αλέξανδρος .Αγωνιστικά η ομάδα του ΓΑΣ μπήκε πιο δυνατά στο 1ο σετ και εκμεταλλευόμενη την όχι καλή υποδοχή της ομάδας της Άρτας δημιούργησε αρκετές αντεπιθέσεις τις οποίες και ολοκλήρωσε τις περισσότερες φορές με επιτυχία. Έτσι το προβάδισμα με 11-15 ήταν αρκετό για να κρατήσει τη διαφορά μέχρι το τέλος του σετ το οποίο κατέκτησε τελικά με 20-25.

Στο 2ο σετ η ομάδα της Άρτας βελτίωσε την εικόνα της και εκμεταλλευόμενη κυρίως τα λάθη της ομάδας μας κατάφερε να πάρει οριακό προβάδισμα με 16-15. Οι άνδρες του ΓΑΣ συγκεντρώθηκαν στο κατάλληλο σημείο και με επιθετικές κυρίως ενέργειες πήραν και πάλι προβάδισμα με 19-22 για να κατακτήσουν και αυτό το σετ με 22-25.

Στο 3ο σετ η ομάδα της Άρτας προσπάθησε να αντιδράσει μέχρι τα μισά του σετ αλλά μετά το 12-12 η ομάδα του ΓΑΣ πήρε και πάλι τα ηνία του αγώνα και συγκεντρωμένη κατόρθωσε να πάρει προβάδισμα στο σκορ και να κατακτήσει τελικά το σετ έστω και οριακά με 23-25.

ΓΣ ΑΡΤΑΣ-ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(0-3): 20-25, 22-25, 23-25

ΓΣ ΑΡΤΑΣ(Σταμούλης): Μπίκας, καρακώστας, Τσαμπούλας, Σταμούλης Π., Μαραγγιανός, Κυριακίδης, Γιάννος, Σταμούλης Ο., Αγόρος, Σταμούλης Φ., Κουτσούπας.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης-Υφαντής): Κίγκας, Τσιούπης/λ, Τάτσης, Αλεξίου, Πάππης, Πετράκης, Αλάσωνας, Σιάμπαλης, Γεροδήμος, Μάντζιος, Μότσιος/λ

Διαιτητές:

Μπαλτζώης(Α), Φλούδας(Β), Καραγιάννης(Σ)