Ημέρα γιορτής για τον ΓΑΣ καθώς οι γυναίκες ολοκλήρωσαν τις φετινές τους υποχρεώσεις με νίκη 3-0 σετ απέναντι στην ομάδα του Ιωνικού ’80 Αγρινίου.

Το γήπεδο μεταμορφώθηκε σε ένα γιορτινό περιβάλλον και ο κόσμος έδωσε για άλλη μια φορά βροντερό παρόν καθώς κατέκλισε το κλειστό της Λιμνοπούλας και χειροκρότησε τα κορίτσια του ΓΑΣ για τη φετινή τους πορεία και την άνετη παραμονή στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Αγωνιστικά οι γυναίκες του ΓΑΣ ήταν ανώτερες σε όλα τα σημεία και κέρδισαν κατά κράτος τον αντίπαλο σε όλα τα σημεία. Το τελικό σκορ αλλά και η διακύμανση των σετ αντικατοπτρίζει και την γενική εικόνα του αγώνα.

Με τη νίκη αυτή οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας τερματίζοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας που είναι η καλύτερη θέση που έχει πάρει γυναικεία ομάδα στην Ήπειρο σε εθνικό επίπεδο ενώ η ομάδα του Αγρινίου αποχαιρέτησε την Α2 Εθνική κατηγορία τερματίζοντας τελευταία και υποβιβάστηκε στην Β΄Εθνική.

 

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ‘80(3-0): 25-8, 25-10, 25-12

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης-Βίτσιος-Σταματελόπουλος): Παπάζογλου, Στεφάνου Στ.(λ), Μαγκλάρα Χρυσ., Τζαλαλή Σ., Μαγκλάρα Γ., Παππά-Ζώη, Χαρατζόγλου, Βολυράκη, Κουκουτή Ολ., Κουκουτή Ι.(λ), Τζαλαλή Κ., Μπιρλαντεάνου, Ντέρου.

ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ‘80: Λογκιζίδου, παπανίκου, Κιρκινέζου, Δημητράντζου(λ), Μπέτσα-Βέτσα, Σιακαβέλλα, καλαμπαλίκη, Κολύδα, Χαϊντίνη, Γεωργούση, Μουρατίδη.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου(Α)-Μπαλτζώης(Β) – Χρήστου(Σ)

Φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ