Οι μικρές αθλήτριες και οι μικροί αθλητές του αθλητικού συλλόγου «ΓΙΑΝΝΕΝΑ», που ανήκουν στην κατηγορία των μίνι(Α΄ έως και ΣΤ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ), πήραν μέρος στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY SAVAS-Petrol CYCLON που οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. Τα παιδιά της ακαδημίας μας είχαν την ευκαιρία να παίξουν για περίπου τρεις ώρες το αγαπημένο τους άθλημα με παιδιά ίδιας ηλικιακά κατηγορίας άλλων σωματείων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας(ΕΣΠΕΔΕ).
Μετά το τέλος του τουρνουά απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα και όλα τα σωματεία ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ στις 14 Μαΐου 2017 στο 4ο τουρνουά που διοργανώνει ο σύλλογός μας.
Σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση αναφέρει: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ΕΡΜΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ για την πρόσκληση στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ και να τους συγχαρούμε για την άψογη για άλλη μια φορά διοργάνωση στην οποία έδωσαν την ευκαιρία σε πάνω από 400 παιδιά να παίξουν και να διασκεδάσουν διαφημίζοντας ταυτόχρονα με τον καλύτερο τρόπο το άθλημα αλλά και την προσπάθεια των συλλόγων. Επίσης να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους αλλά και τους γονείς που προτρέπουν τα παιδιά τους να ασχολούνται με τον αθλητισμό και ειδικά με το βόλεϊ.
Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους προπονητές του συλλόγου μας για την προσπάθειά τους και το αποτέλεσμα που παρουσιάζουν το οποίο ήδη φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο και σχολιάζετε με τα καλύτερα λόγια».
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΌ ΥΛΙΚΌ ΕΔΩ