Πολύ μεγάλη εμφάνιση για τις γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ μέσα στην έδρα του ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ Χαλάστρας που συνοδεύτηκε με άνετη νίκη με 0-3 σετ δείχνοντας τις τελευταίες αγωνιστικές ότι βρίσκεται σε συνεχή αγωνιστική άνοδο.
Η παραπάνω νίκη του ΓΑΣ αρχίζει και ξεκαθαρίζει, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, την κατάσταση για την τρίτη ομάδα που ενδεχομένως υποβιβαστεί σε περίπτωση δημιουργίας της παραπάνω κατηγορίας(PRE LEAGUE)σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΟΠΕ στον πιο αμφίρροπο όπως εξελίσσεται όμιλο .
Η ομάδα του ΓΑΣ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μετά από ένα αναγνωριστικό παιχνίδι κατόρθωσε να πάρει κεφάλι στο σκορ με 5-8. Ανεβάζοντας διαρκώς την απόδοσή τους οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και έχοντας καλή υποδοχή μπόρεσαν με σωστές επιθετικές λύσεις αλλά και σωστή αμυντική λειτουργία να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην ομάδα του ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ η οποία δε μπορούσε να αντιδράσει και έχασε άνετα το σετ με 16-25.
Η καλή απόδοση των γυναικών του ΓΑΣ συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ όπου έγινε πραγματικό ντέρμπι. Στην αρχή η ομάδα των Ιωαννίνων έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι και κατόρθωσε να πάρει μια διαφορά κάνοντας το 12-15. Η ομάδα του Καμπανιακού όμως αντέδρασε και ισοφάρισε σε 22-22. Στο σημείο αυτό το παιχνίδι πηγαίνει πόντο πόντο με την Γεωργία Μαγκλάρα ψύχραιμη με σέρβις άσο να παίρνει το σετ με 24-26.
Στο τρίτο σετ τα υψηλά στάνταρ απόδοσης των γυναικών του ΓΑΣ συνεχίστηκαν και με όπλο το σέρβις δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην ομάδα του ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ η οποία βγήκε τελείως εκτός ρυθμού μη μπορώντας να οργανώσει το παιχνίδι της με αποτέλεσμα να χάσει εύκολα το σετ με 14-25 αφού η ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ εκτελούσε αποτελεσματικά όλες τις αντεπιθέσεις που δημιούργησε.

ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(0-3): 16-25, 24-26, 14-25

ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Αγγουράς): Μητροπούλου Στ., Ιωαννίδου(λ), Ροΐδου, Τουλουπίδου, Στεφανοπούλου(λ), Βελικά, Γερακούδη, Γουγούλα, Ακριβοπούλου, Ρογκότη, Μητροπούλου, Κελπέκη, Βαγγέλη.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης-Βίτσιος):Παπάζογλου, Στεφάνου Στ.(λ), Μαγκλάρα Χρυσ., Λάγκα, Τζαλαλή Σ., Μαγκλάρα Γ., Παππά-Ζώη, Ασημακίδου, Βολυράκη, Κουκουτή Ολ., Κουκουτή Ι.(λ), Τζαλαλή Κ., Μπιρλαντεάνου, Ντέρου.

Διαιτητές: Λιοτόπουλος(Α)-Στεργιόπουλος Αλ.(Β)