Ο αγώνας με την ομάδα των Πρωταθλητών Πεύκων ξεκίνησε με τη βράβευση τριών αθλητριών οι οποίες με το ταλέντο, το ήθος και την εργατικότητά τους έδωσαν τη δική τους σφραγίδα στη μέχρι τώρα πορεία της γυναικείας ομάδας του ΓΑΣ.
Ο σύλλογός μας δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος και για άλλη μια φορά έδειξε ότι σέβεται την προσπάθεια, τον κόπο και τη συνολική προσφορά κάθε αθλητή και βραβεύει εκτός των άλλων το ήθος και την εν γένει συμπεριφορά τους. Βράβευσε λοιπόν τις:

Παπάζογλου Βασιλική
Αθλήτρια με πλούσιο ταλέντο η οποία φόρεσε 130 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και σταματάει μια λαμπρή καριέρα για να ασχοληθεί με την προπονητική αλλά και την οικογένειά της.

Κλούμπα Ελισσάβετ
Άλλη μια καταξιωμένη αθλήτρια με συμμετοχή στην Α1 Εθνική κατηγορία με την ομάδα της Σταυρούπολης ήρθε η ώρα να τερματίσει και αυτή μια μεγάλη καριέρα.

Λάγκα Χρισττίνα
Αθλήτρια η οποία στάθηκε στο πλευρό της ομάδας μας με σπάνιο ήθος, με υπομονή και θέληση φεύγει από την ομάδα μας για να βρει τη τύχη της σε άλλη πόλη και να συνεχίσει την καριέρα της ίσως σε κάποιο άλλο σύλλογο.

Την βράβευση έκαναν τα μέλη του ΔΣ Κος Πλιακοπάνος Ευάγγελος ως Αντιπρόεδρος και Κος Στεφάνου Ηλίας ως Γεν. Γραμματέας του συλλόγου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του ΓΑΣ περιορίστηκε σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης και παραδόθηκε στις ορέξεις της ομάδας των Πρωταθλητών Πεύκων Θεσσαλονίκης με εξαίρεση το τρίτο σετ το οποίο πάλεψε αλλά χωρίς να μπορέσει να το διεκδικήσει. Έτσι το 0-3 ήρθε απόλυτα δίκαια.

Η ομάδα των γυναικών του ΓΑΣ θα αγωνίζεται για 5η συνεχή χρονιά στην Α2 Εθνική κατηγορία αφού εξασφάλισε μετά από ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα τη παραμονή της, ελπίζοντας την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 να μπορέσει να βάλει πιο ψιλά τον πήχη.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΣΑΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ(0-3): 12-25, 14-25, 19-25.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Παππά, Αδάμου(λ), Στεφάνου, Τσελλίδη, Καρακατσιάνη, Σαρλή, Μπόζιου, Ντέρου, Σαββάογλου, Κατσόγιαννου , Κουκουτή, Τοπάλη.
ΑΣΑΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ (Σκουλικάρης-Καραγκιοζίδης): Λεωνιδάκη, Καραπαλίση/-λ, Κοτέογλου, Μποφίδου, Χοτοκορίδου, Γαβριηλίδου, Πανταζή, Τυφλιώρη, Velikova, Γιαννούλη, Ματσαρόκη, Καντούρη, Κύργου/-λ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Αποστόλου(Α) – Γκοργκόλης(Β) – Ζαρογιάννη(Σ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ