Προδόθηκε από την μεγάλη αγωνιστική απραξία λόγω των διακοπών αλλά και των άσχημων καιρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών η γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ και ηττήθηκε από την ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων με 2-3 σετ.
Από το 1ο σετ φάνηκε ότι η ομάδα των γυναικών του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ δεν ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση αφού οι υποδοχείς δεν ήταν σε καλή μέρα και έτσι η ανάπτυξη του παιχνιδιού γινόταν με μεγάλη δυσκολία. Η ομάδα των Τρικάλων μπήκε και αυτή νωχελικά στο παιχνίδι και έτσι η μάδα του ΓΑΣ με όπλο κυρίως τις αντεπιθέσεις πήρε το πρώτο σετ με 25-21.
Στο 2ο σετ η εικόνα παρέμεινε η ίδια με την ομάδα όμως του Ασκληπιού να βελτιώνει την εικόνα της και να αρχίζει να δημιουργεί ρήγματα αμυντικά στην ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Εκμεταλλευόμενη και την όχι καλή υποδοχή της ομάδας μπόρεσε να πάρει κεφάλι στο σκορ με 20-22. Η ομάδα του ΓΑΣ αντέδρασε πήρε το πάνω χέρι και έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του σετ αφού προηγήθηκε με 24-23και 25-24. Όμως η ομάδα των Τρικάλων ήταν πιο συγκεντρωμένη και κατέκτησε τελικά το σετ με 25-27.
Στο 3ο σετ η εικόνα του ΓΑΣ ήταν σαφώς βελτιωμένη και με σωστή ανάπτυξη στο παιχνίδι δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Ασκληπιού και να κατακτήσει πολύ εύκολα το σετ με 25-16.
Στο 4ο σετ όλα πήγαιναν ρολόι για τα κορίτσια του ΓΑΣ τα οποία με φόρα από το 3ο σετ κατάφεραν να πάρουν διαφορά στο σκορ και να κάνουν το 16-12. Η ομάδα των Τρικάλων έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει και ως δια μαγείας η γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ έπαθε για άλλη μια φορά black out και ο Ασκληπιός πέρασε μπροστά στο σκορ με 16-17. Από το σημείο αυτό και μετά οι ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο στο σκορ με την ομάδα του Ασκληπιού να επικρατεί τελικά με 23-25 και να οδηγεί το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.
Στο 5ο σετ η ομάδα του ΓΑΣ έμεινε από δυνάμεις και παραδόθηκε στις ορέξεις των κοριτσιών των Τρικάλων οι οποίες δραπέτευσαν με δύο ανέλπιστους, βάσει εξέλιξης του παιχνιδιού, βαθμούς από το κλειστό της Λιμνοπούλας.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (2-3): 25-21, 25-27, 25-16, 23-25, 10-15

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Μαγκλάρα, Αδάμου(λ), Καρακατσιάνη, Ντέρου, Παππά, Τσελλίδη, Σαρλή, Μπόζιου, Σαββάογλου, Κουκουτή , Στεφάνου(λ), Κατσόγιαννου.

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ(Γεροβάιος): Βουλγαράκη, Κοτσίρα(λ), Μπρουσιάκη, Ραντόμσκα, Χατζηχριστοδούλου, Αθανασοπούλου, Γεωργοπούλου, Σκέμπη, Ταρατόρα(λ), Γκιούρκη, Σούλκο, Βογιατζόγλου.

Φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Διαιτητές:

Αποστόλου(Α) – Παυλάκης(Β) – Χρήστου(Σ)